Özellikle de dropshipping pazaryerinde tutmaz söylemi dolaşıyor ortalıkta, ben bunu kendi sitemde yapıyorum şu an ama pazaryerini bilmiyorum, nasıldır, sorun oluyor mu yoksa bir şekilde yapılabiliyor mu, ayrıca 20 ayrı yerle çalıştığınızı yazmışsınız kaç ürün yüklediniz, entegrasyon işlerini nasıl yapıyorsunuz?
Tutmaz diyenler bir heves başlayıp kendi hatalarıyla bırakan kişiler oluyor genelde. Bu sistem global pazarda da, Türkiye pazarında da büyük bir ağa sahip.
Çalıştığım yerlerin sayısı ve ürün sayıları değişkenlik gösterebiliyor. Zaman zaman gerek görmediğim ürünleri geri çekebiliyorum. Şu anda 30k civarında ürün mevcut. Entegrasyon işlerinden kastınız eşleştirmeler mi? Kategori bazlı eşleştirme yapıyorum, tüm ürünleri tek tek eşleştirmiyorum (istisnalar hariç).