arkadaşlar üç adet ürün aldım. 27 şubatta nakliye edildi diye bi takip numarası göründü. sorguladım hiçbişey yok.. bekle bekle bekle.. hiçbişey yok. en sonunda yazdım ettim. takip numarasını değiştirdiler. bi de baktım takip numarası detayında switzerland-germany yazıyor ve 2013 yılına ait.. onu da ticket açıp yazdım cevap vermiyorlar.
paypala dispute açtım. bu sebeple de üçüncü ürünü göndermiyorlar. az önce iki kişiyle konuştum daha doğrusu konuşmaya çalıştım. biri ben bildirdim pazartesi ilgilenirler diyor. diğeri takip kodu doğru status yanlış ve güncellenir bekle diyor. böyle saçmalık görmedim ben bu sitede..
dealextreme ne oldu? sapıtmışlar iyice..
6
●1.436
- 07-03-2014, 13:19:17
- 07-03-2014, 13:28:25Bence acele etmişsiniz. Kaç para tuttu bilmiyorum ama artık 50$ altındaki ürünlere takip kodu vermiyorlar.
bende ayın 15'inde 3 şey sipariş ettim, takip no olmamasına rağmen sorunsuz geldi. bir diğer ürünü aliexpress ten aldım, takip no vardı ama çalışmıyordu, öylesine girmiştiler heralde. O da sorunsuz ulaştı.. - 07-03-2014, 13:33:42hocam 18 şubatta aldım bende.. adamlar bi takip kodu girdi 7-8 gün hiçbişey çıkmadı. normalde 3 günde çıkar en çok. sonra söyledim değiştirdiler. bu seferde isviçre-almanya arasında 2013 yılına ait bi postanın takip numarasını eklemişler. benim takip numarasını istemem gayet doğal değil mi? bu arada dx 15 usd üzeri için takip kodu veriyordu hala da veriyor.. yazıyor sitede.
