merhaba arkadaşlar
bugun seagate 2 tb external aldım.Philips tv ye taktım yayın kayıt etmeyi denedım hdd yi formatladı tv daha sorna yayın kayıt etti falan izledim.Tv den hdd içini açmayı denedım okunamayan format falan dedi.Tv den çıkardım pc ye taktım suan pc def hiç görünmüyor.Seagate Driver ile bakıyorum Unkown diyor.Boyut vs görünmüyor nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olun çok önemli
Seagate 2 Tb external unkown device
5
●513
- 04-12-2012, 00:00:17
- 04-12-2012, 12:38:58Selam;
HDD' yi sıfır aldınız sanırım. USB kablo ile PC' ye bağladığınızda "Bilgisayarım/Yönet/Depolama/Disk Yönetimi" kısmında HDD' nizin modelini ve partitionlarını görebiliyormusunuz ? Eğer burada görüyorsanız sizin için içindekilerin önemi yoksa tüm partitionları (bölümleri) silip yeniden oluşturup, formatlamayı deneyin.
Kolay gelsin. - 04-12-2012, 18:52:19Bilgisayarımda Disk yönetimi açilmiyor.Diğer pc de denerim.
Diğer pc de Disk Yönetimi bölümünde 1800 küsür yer görünüyor fakat unkown yazıyor.Sadece sil seçeneği aktif ne yapmam gerekiyor ? - 05-12-2012, 09:41:18Diğer PC' de denediğinizde sil seçeneği aktifse silip yeniden bölüm oluşturun ve formatlayın.
- 05-12-2012, 21:44:44dediğinizi yaptım.suan hardiskle birlikte gelen dosyalara ulaşamıyorum onları nasıl bulabilrim veya indirebilirim ? ilgilendiğnizi için teşekkürler
- 06-12-2012, 13:58:05İlk mesajımdada belirttiğim gibi önemli dosyalarınız yoksa yapın demiştim. Bu yaptığımız işlem HDD' yi formatlamakla aynıdır. Eğer çok önemli bilgileriniz var ise HDD' nizi başka bir bilgisayara takarak veri kurtarma programları ile kurtarabilirsiniz.