• 28-09-2012, 20:02:54
    #1
    Konunun başlığını okumak bile işkence

    Bismillahirrahmanirrahim

    Evet arkadaşlar benim bilgisayarımda şöyle bir sorun var:Okul yorgunuyum ve okuldan geldim bilgisayarımın başına oturdum:Herşey güzel düğmesine bastım açılıyor birde ne göreyim Tam windows başlıyor gibi oluyor mavi ekran ve bilgisayar yeniden başlıyor:Sonra formatlayacağım diğer bilgisayardan ekran kartını;hdd kablosunu;ram'ı kendi bilgisayarıma taktım ve sorun gene aynı mavi ekran işkencesi tek kalan anakart;işlemci ve güç kaynağı'nı değiştirmedim:Hdd'i diğer formatlayacağım bilgisayara taktım çok güzel sorunsuz çalışıyor sizce benim bilgisayarımdaki sorunum nedir?
  • 28-09-2012, 21:53:41
    #2
    klavye yada mouse ps2 çıkışları, usb çıkışları,bazen ses çıkışları yada upnp aygıtları oksitlenme nedeniyle böyle anormallikler yapabiliyor.
  • 29-09-2012, 05:27:07
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Bu hatayı genelde ram hatası oluyor diye biliyorum ama ramı diğer bilgisayara takmışsın sorun yok. İşlemci soğutucusu dolmuş olabilir mi acaba ? bir bak istersen belki hava gitmiyordur..
  • 30-09-2012, 00:38:39
    #4
    ha aklımdayken harddisk IDE mi sata mi ? eğer IDE ise önce soketleri bi kontrol edin derim ve BIOS da herhangi bi değişiklik yapılmışmı kontrol edin, eğer sata ise slot 1 2 3 4 vs. tek tek deneyin buda bi çözüm olabilir.