S.a arkadaşlar alltaki verdiğim ayarları yapıp nete bağlanabiliyorum ama pcyi kapatıp açtıgımda gene aynısını yapmak zorunda kalıyorum yardımcılarınızı bekliyorum??
Eğer listede çevrim içi ağlar görünmüyorsa şu ayarları yapın:
"Kablosuz Ağ Bağlantısı" penceresinden, "Gelişmiş ayarları değiştir" üzerine tıklayın.
Hemen üstten "Kablosuz Ağlar" sekmesini tıklayın, hemen altındaki "Kablosuz ağ ayarlarımı yapılandırmak için Windows'u kullan" seçeneğini seçip "Tamam" deyin. Eğer kayıtlı bir ağ bilginiz yoksa altından "Ekle" diyerek ekleyebilirsiniz.
Kablosuz Ağ Yapılandırma
4
●1.753
- 24-09-2009, 19:56:43Üyeliği durduruldu
- 25-09-2009, 23:15:53Üyeliği durdurulduArkadaşım dediğini yaptım ama gene aynı zaten hizmetlerde sadece "kablosuz sıfır ayarları" bu var oda açıktı yeniden başlat yaptım "wireless zero config.." bu zaten yoktu sorunum devam ediyor yarım bekliyorum?
- 26-09-2009, 00:36:38Üyeliği durduruldunotebook sanırım bilgisayarın. bu durumda wireless adaptörün sürücüsünün yanında aplication yani programını da kurmuşsun ve o sürekli öne geçmeye çalışıyor. program ekle kaldır dan o programıo kaldır sorunun kalmaz ama driver yani sürücüsüne dokunma ..
- 26-09-2009, 15:12:39Üyeliği durdurulduHayır kardeşim öyle bii program yok yeni aldım notebook'u normal dı 5-10 sonra oldu bu olay sorun çözümü bekliyorum hayla?