selam
makinem yaklaşık 1 senedir sorunluydu ancak ekran kartını rami fln sogutunca geçici olarak duzeliyordu.
artık xp yukleniyor sayfasından sonra mavi bi ekran cıkıyor ve hiç bişey goremeden restart oluyor. sizce neden olabilir ? bi fikri olan varmı
makine açılmıyor
3
●800
- 20-01-2007, 05:16:06Cpu sıcaklığına setup tan görebiliyorsan sıcaklığına bak 60 derecenin üzerindeyse cpu fan ın iyice temas etmesini sağla.
Sorun bu değilse makinede 2 tane ram takılıysa 1 tanesi ile çalıştırmayı dene.
Muhtemel sorunun ram gibi duruyor.
Ekran kartında sorun olması en son ihtimal.
Birde alakasız ama cd rom içinde cd varsa cd yi çıkar.hatta cdrom power kablosu ile ide kablosnunuda sök.
Aklıma gelenler bunlar tabi eğer donanım sorunu ise - 20-01-2007, 12:44:07Üyeliği durdurulduselam sağolun ilgilendiğiniz için.
windowsu daha once kurup yukledim cok kez olmadı. bu arada bazen windowsu kurarken kitleniyor donuyor. cpu ısısda 60 dan yukarı cıkmadı pek ama mavi eranı biraz okuyabildim. sistem bellekleriyle ilgili bişi diyordu.
belleri tektek denedim gene olmadı . acaba kesin bellektenmidir banada oyle geliyor ama