merhaba bir laptop aldım içinde işlemcini r5 ayrıca birde r7 ekran kartı var ama sanırım r5 i kullanıyor bunu nasıl değiştirebilirim?
r7 yi kullanmak istiyorum
Ekran kartından anlayan varmı?
1
●425
- 15-09-2017, 07:13:05Marka ve modelini belirtmemişsiniz ama bildiğim kadarı ile Cihaz şarjda iken veya zorlandığı zaman yüksek kapasiteli ekran kartı devreye girer. Ama pil ile kullanacaksanız minimum kapasiteli ekran kartını devreye almaktadır.
Bu şekil de kullanman daha faydalı olacaktır. Aksi takdir de sıcak havalar da yüksek kapasite ile devamlı olarak oynaman Ekran kartını bozabilir. Özellikle tozlu bir yerde çalıştırıyorsan 6 ay da komple sökmen gerekecek.
Modele göre değişir ama ille de müdahale ederek kendim yönetmek istiyorum diyorsanız Bios ayarlarından veya Ekran kartı özellikleri kısmından yapılabilir.