• 18-05-2013, 19:05:15
    #19
    Güvenli modda yada ctrl+alt+del görev yöneticisinden başlangıçta antivirüsü kaldır düzelir. (4-5 kez başıma geldi, denenmiştir)
  • 18-05-2013, 19:08:20
    #20
    Bir de sistem guncelleme sonrası mı bu sıkıntıyı yaşamaya başladınız ? Yoksa başka işletim sistemleri de kurulumu win8 yanında.

    Eğer kurulu ise, boot dosyanızın ayrıştırılamaması ile alakalı olabilir. Ben yanı sıkıntıyı yaşamıştım. Çözümü Hdd 'yi ekstra parçalayıp başka isletim sistemlerini farklı kurup, boot dosyası yerine de kendim işletim sistemi değiştireceğim zaman sürekli olarak boot dosyasını kendim editledim. (Bu saçmalık ve zahmetli belki başka çözümü vardır bunun ama ben denemedim.)

    Umarım formatlamadan çözersiniz. Kolay gelsin.
  • 19-05-2013, 01:26:56
    #21
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hala sorunun bios güncelleme ya da crack ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

    lütfen bios güncelleme yapınız.
  • 19-05-2013, 01:31:05
    #22
    Bilgisayarı sıfırla demeden birkaç programı kaldırdı windows düzeldi ama şimdi silinen programları listeledi desktopa kaydetti. Baya bir gereksiz program varmış gerekli olanları baştan kuruyorum.