Dinozor Anne ve bebek bi dünya mutluluk " adında marka tescilimiz var
mevcut dinozor.com.tr ve dinozor.org alan adları bizde fakat dinozor.net ve dinozor.com domanini almak istiyoruz fakat uzun süredir aralıksız uzatılıyor bunun süresi mevcut marka tescilimiz ile mahkemeye başvurup domaini alabilirmiyiz ?
veya .com ve .net domainin almak için nerelere başvuru yapmamız gerekiyor? .com sahibi 30.000$ talep ediyor hukuki yollardan nasıl alabiliriz
marka tesciline göre domaini alma
5
●182
- 25-07-2018, 16:28:49Wipo ya başvurup alabilirsiniz hocam .Forumda yardımcı olacak marka tescili işine bakan arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verebilirler .
- 25-07-2018, 16:32:35daha önce bu konu üzerinde çalışmış arkadaşlardan yardım bekliyorumSohbetLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-07-2018, 16:50:07Merhaba,MrUlus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerekli bilgilendirme özel olarak yapılacaktır. - 25-07-2018, 17:39:26Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Dinozor cins isim olduğu için başvurunuz kabul olmayacaktır.
Diyelim ki markanızın ismi uydurduğunuz Dinoçelik kelimesi ve bu domain sizin marka tescilinizden sonra alınmış. O zaman bir şansınız olurdu.
dinozor.com'u alırım diyen kişi sizi tırtıklamak amacındadır, dikkat edin..
Sent from my SM-N910C using Tapatalk - 30-07-2018, 11:15:29Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Merhaba,
.net ve .com uzantılarının sahipleri domainleri üzerinde meşru hak sahipleridir. Bunu satın alım dışındaki yollarla edinmeye çalışmak hem ahlaki ve etik olarak yanlış hem de para ve zaman israfıdır.
"Dinozor" bir canlı ismidir ve kötüye kullanım kanıtı olmadan hukuki yollarla edinemezsiniz.
Dolayısıyla önerim, para biriktirmeniz ya da domaini almaya çalışmaktan vazgeçmenizdir.