Ufak tefek domainlerinizi bu tarz firmalardan alın, büyük işlerinizde veya sizin için değerli olan işlerinizde yabancı firmalar kullanın.
Biz genelde bir yanılgıya düşüyoruz ve türkçe destek olduğu için burdakilerden yana tercih kullanıyoruz ama bizimkilerdede iş ahlakı eksikliği var bunu hesaba katmıyoruz.
Yaptıkları normalde suç, araştırılıp sonuca varılması lazım. Ancak onlarda biliyor ki şikayet ettiğin hiç bir kurum bu işin peşine düşmeyecek ve başları ağrımayacak, o yüzden bu kadar rahatlar.
Geçmiş olsun hocam.
isimtescil.net'in kullanıcıları kandırması!
47
●3.076
- 23-03-2018, 21:22:12yorumları okudum arkadaş için gerçekten üzüldüm geçmiş olsun umarım bir şekilde geri alabilirsiniz. 2004 den beri benim domainlerim de isimtescil.net de. eğer böyle densizlikleri varsa tavsiye ettiğiniz yurtdışı firmalarına taşımayı düşünüyorum. alışkanlık ya bende domainleri isimtescil den sorguluyorum.
- 24-03-2018, 01:26:19Adı FETÖ ile geçmiş bir firmadan uzak dursaydın keşke. Geçen yıl kayyum atandı.redtilki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca domaini farklı yerlerden de sorguladıysanız başka birsi de kaydetmiş olabilir. Bir çok sitede whois kaydı tutuluyor. WHMCS üzerinde bu özellik var.
İsim tescil uzun zamandır faaliyetlerini Kıbrıs'tan yürütüp vergi kaçırıyor. Ülkemizde bulunan bir şirket değil. Paralar direk FETÖ ye aktarılıyordu. Geçen yıl kayyum atandı firmaya. Büyük ihtimalle kadroyu tamamen değiştirmedikleri için içeride malum şahıslardan vardır.redtilki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taşı kurtul. Süresinin bitmesine gerek yok. Domain Transfer yap domain süresine 1 yıl eklenir. Yaklaşık 5-7 günde taşıma gerçekleşiyor.tanjusahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle