Backorder yok hocam. Sabah beri konuşuyoruz. Parayı çektik ama o ara bir şey olmuş. Alınmamış diyorlar. Ne olmuş diyorum cevap yok...5-6 SAAT boyunca ne olabilir? Üstelik adamları uyardım alın alan adını diye...
Şimdi de bana "dilediğin yere şikayet edebilirsin. Yolun açık olsun" diye mesaj attılar...Edep adap yok bunlarda. Ben sadece neden kayıt etmediniz diye soruyorum. Israrla sorunca bu cevabı aldım...Yazık...Ülkemizde ne hak var ne adalet...Adam göz göre göre hakkımı yedi ve şimdi de istediğin yere şikayet et diyor...
"Sürekli aynı şekilde destek talebi oluşturmakla bir şey değişmemektedir , teknik bir problemden dolayı alan adı kayıt edilememiş ve kayıt edilemeyen işlem tutarı iade edilmiştir. " diye mesaj atmışlar...Backorder falan yok yani...
Adı FETÖ ile geçmiş bir firmadan uzak dursaydın keşke. Geçen yıl kayyum atandı.
Ayrıca domaini farklı yerlerden de sorguladıysanız başka birsi de kaydetmiş olabilir. Bir çok sitede whois kaydı tutuluyor. WHMCS üzerinde bu özellik var.
Valla belli de olmaz hocam...Kim kimden bilemiyoruz ki. Şerefsiz fetoş köpekleri her yerdeler. Dikkat etmekte fayda var...Paramız yurtdışına çıkmasın diyoruz ama bu gibi saçma firmalar yüzünden mecbur kalıyoruz...
İsim tescil uzun zamandır faaliyetlerini Kıbrıs'tan yürütüp vergi kaçırıyor. Ülkemizde bulunan bir şirket değil. Paralar direk FETÖ ye aktarılıyordu. Geçen yıl kayyum atandı firmaya. Büyük ihtimalle kadroyu tamamen değiştirmedikleri için içeride malum şahıslardan vardır.
Benim 4 tane domainim var 2021'de bitecek mecbur olmasam 5 dk durmam.
Taşı kurtul. Süresinin bitmesine gerek yok.
Domain Transfer yap domain süresine 1 yıl eklenir. Yaklaşık 5-7 günde taşıma gerçekleşiyor.