• 12-11-2015, 14:02:00
    Alıntı
    Dear customer,

    I inform you that during the transfer of a .com, .net, .org domain, neither owner's organization nor owner'semail address can't be modified.

    All transfers have been denied, as the assignee's email address and/or of the owner entered at the moment of order do not match those stored in the whois.

    In order to transfer the domain names, I kindly ask you to check your orders and update the wrong data.

    Once all orders are ok, for each domain name you will receive an email to the owner's address asking for the corresponding auth code.

    We remain at your disposal.

    Thank you and best regards,
    böyle cevap veriyorlar. bende sinirli cevap verince italyanca bişeyler yazdı mk. ne dandik yermiş.
  • 12-11-2015, 15:22:21
    karan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu olay olur diye korktuğum için. sırf geçiş yapmadim
    bende şans yoktur

    GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi


    Transfer etmek istediğimizde izin vermemek gibi bir hakkı var mı ?
  • 12-11-2015, 15:57:46
    Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Transfer etmek istediğimizde izin vermemek gibi bir hakkı var mı ?
    valla hocam belli olmaz bu işler. kural koyarlar bir şey olur ben o risk i giremem 100 domain için.
    olur da transfer izni vermezler ise 3500 euro para gider 2. sene

    GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  • 12-11-2015, 16:03:23
    Şimdi @Natro ile konuştum ve bu konuda bilgi aldım. Transfer süresi uygun iken böyle bir hakları yokmuş. Yani 60 gün sonra transfer için serbestiz

    Bu arada @Natro ! biraz evvel telefonda da bünyenizdeki Muhammed beye ilettim ( Sağolsun Şenol bey ile ikisi her zaman 10 numara destek sağlıyorlar en ufak sorunda ayrıca teşekkür ederim onlara) konuyu incelemenizi öneririm Sadece bu konuda nerede ise 1000 domain transferi mevcut !.. Bu tarz bir kampanya 2 ay sonra düzenlerseniz piyasayı siler süpürürsünüz !.. Herkes oradan ve farklı yerlerden domainleri size transfer eder Bu transfer edilen domainlerin yarısı uzatmada başka bir kampanyaya gitse bile makul bir uzatmada en az yarısı sizde kalır. Bence bu tarz bir ileriye yatırım fırsatını kaçırmayın : ))
  • 12-11-2015, 16:51:01
    ßende niye böyle dedi ya :S

  • 12-11-2015, 17:19:43
    asiajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Godaddy benden baya zarar etti . Bu kampanya mukemmel.
    register.it firması güvenilir geliyor bana. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Her şeyde bir risk var hep beraber aldık riski yapacak bir şey yok. 1.45 TL-ye alan adı transfer edip, süresini uzatmak herkesin harcı değil.

    Ayrıca alan adı panelinden kontrol ettiğim kadarıyla alan adlarında herhangi bir kilit yok ve auth kodu panelde mevcut. Bu iki veri bize yeterli diye düşünüyorum.

    Ama şöyle bir hata yaptım ben siz yapmayın! : Godaddy panelden, transfer yapmadan önce register verilerini güncelledim. Bu güncellemeden ötürü 17 alan adıma godaddy 60 gün transfer yasağı koydu.

    Ben bu alan adlarını da transfer sürecini başlatsam ve register.it de göstersem. Acaba 2 ay sonra transfer haklarını kullanabilir miyim ? Ben bu yöntemi bazı alan adları için deneyeceğim. Böylece 2 ay içinde almış olduğum alan adlarını da 2 ay sonra register.it ye transfer edeceğim ve tüm alan adlarım tek panelde olacak.

    Herkese 15.11-e kadar bol şans.
    hocam review60@godaddy.com adresine müşteri numarası ve alan adını belirterek durumu anlatan bir mail gönderin.

    "alan adı whois bilgilerini güncelledim ancak alan adıma tarafınızca transfer kilidi kondu. ben alan adımı farklı firmaya transfer etmek istiyorum, kilidi kaldırabilir misiniz?" şeklinde bir mail atın. Eğer maili İngilizce atarsanız işlemleriniz hızlanır ancak bilginiz yoksa Türkçe'de yazabilirsiniz.

    Godaddy maile istinaden 24 saat içerisinde dönüş ypıyor ve kilidi kaldırıyor.
  • 12-11-2015, 17:23:19
    Ben tüm alan adlarımı taşıdım bir kaçında ufak tefek sorunlar oldu ama çözülemeyecek gibi değil.
    Gold üye yaptı beni 19 € düştü yenileme
    Ayrıca yıl içerisinde yenileme kampanyası da yapar belki.?
    Şu aralar çılgın kampanyalar yapıyorlar.
    Domain.com geçen günlerde 1.99$ dan sınırsız domain kayıt açtı.
    register.it 8-10 kasım arasında 0.90 € dan sınırsız domain kayıtı açtı .
    2017-ye kadar rahatım diye umut ediyorum.
    Son 3 günü iyi değerlendireceğim.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:23:19 -->-> Daha önceki mesaj 17:22:07 --

    Webdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam review60@godaddy.com adresine müşteri numarası ve alan adını belirterek durumu anlatan bir mail gönderin.

    "alan adı whois bilgilerini güncelledim ancak alan adıma tarafınızca transfer kilidi kondu. ben alan adımı farklı firmaya transfer etmek istiyorum, kilidi kaldırabilir misiniz?" şeklinde bir mail atın. Eğer maili İngilizce atarsanız işlemleriniz hızlanır ancak bilginiz yoksa Türkçe'de yazabilirsiniz.

    Godaddy maile istinaden 24 saat içerisinde dönüş ypıyor ve kilidi kaldırıyor.
    Evet. Bunu bu şekilde aştım. Teşekkür ederim.
    Alan adları artık register.it-de.
  • 12-11-2015, 17:24:33
    ercans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kimlik yada ehliyet fotokopisini göndermeniz gerekir sıkıntı konusunda bişey diyemem.
    haberbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kimliğin ön ve arka kısmını telefonla çekip yolladım. ilerde sorun çıkarmı bilmem fakat çoğu firma kimlik doğrulaması istiyor.



    Vergi numarasını girdim,hesap ile ilgili sorun yaşamadım ve domainler transfer edildi
    Kimlik fotokopimi mail ekinde 2 defa göndermeme rağmen açtığım ticket'a verdiklerini cevap aşağıdaki gibi oldu. Ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olabilir misiniz?

    Değerli Müşterimiz, Ben henüz belgeyi almamış Yani sizi bilgilendirmek için üzgünüm. Ben kibarca tekrar göndermek için sizden documentazione@register.it~~V. Seni ve saygılarımızla teşekkür ederiz Alessia Fideler Destek Ekibi --------------- Register.it SpA
  • 12-11-2015, 17:28:34
    godaddydeki whois bilgilerimde register.it deki bilgilerim tutmadığı için transferi engellemişlerdi. kaç kere konuşmama ramen transferi gerçekleştirmediler. bende godaddydeki whois bilgilerimi güncelledim ve 60 günlük transfer engeli yenim. godaddy yi aradım 10dk konuşmamıza ramen birşey değişmedi. bir kaç yere mail attım engeli kaldırın diye bakalım bekliyoruz. 90 domain godadyde kalsa 3000tl den fazla para gidecek taşırsam 150tl bile gitmeyecek. hayırlısı bakalım.