asiajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Godaddy benden baya zarar etti . Bu kampanya mukemmel.
register.it firması güvenilir geliyor bana. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Her şeyde bir risk var hep beraber aldık riski yapacak bir şey yok. 1.45 TL-ye alan adı transfer edip, süresini uzatmak herkesin harcı değil.

Ayrıca alan adı panelinden kontrol ettiğim kadarıyla alan adlarında herhangi bir kilit yok ve auth kodu panelde mevcut. Bu iki veri bize yeterli diye düşünüyorum.

Ama şöyle bir hata yaptım ben siz yapmayın! : Godaddy panelden, transfer yapmadan önce register verilerini güncelledim. Bu güncellemeden ötürü 17 alan adıma godaddy 60 gün transfer yasağı koydu.

Ben bu alan adlarını da transfer sürecini başlatsam ve register.it de göstersem. Acaba 2 ay sonra transfer haklarını kullanabilir miyim ? Ben bu yöntemi bazı alan adları için deneyeceğim. Böylece 2 ay içinde almış olduğum alan adlarını da 2 ay sonra register.it ye transfer edeceğim ve tüm alan adlarım tek panelde olacak.

Herkese 15.11-e kadar bol şans.
hocam review60@godaddy.com adresine müşteri numarası ve alan adını belirterek durumu anlatan bir mail gönderin.

"alan adı whois bilgilerini güncelledim ancak alan adıma tarafınızca transfer kilidi kondu. ben alan adımı farklı firmaya transfer etmek istiyorum, kilidi kaldırabilir misiniz?" şeklinde bir mail atın. Eğer maili İngilizce atarsanız işlemleriniz hızlanır ancak bilginiz yoksa Türkçe'de yazabilirsiniz.

Godaddy maile istinaden 24 saat içerisinde dönüş ypıyor ve kilidi kaldırıyor.