• 22-10-2014, 04:00:13
    #10
    site bahsettiğiniz firmaya aitse aman ha uzak durun whois sorgulamasını arşiv yapıp kaliteli domainleri anında sizden önce alırlar hiç affetmezler
  • 22-10-2014, 04:03:13
    #11
    Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @PATRON54; , bilmeden yada iyice araştırmadan yazmamak lazım. Bahse konu alan adı Ferhat Tunalı 'ya ait. Kendisi isimtescil.net 'in kurucusu ve Ceo'sudur. Arkadaş yanlış bilgi verse bile ki doğru vermiş, bu şekilde çıkışmamak lazım. Mesajını alıntılamadım. Düzenlersen iyi olur.
    Buradan detaylı bilgiye ulaşabilirsin.
    isimtescil.net üzerinden whois çektim orada barındığı firma : Abdullah Büyük olarak yazıyor.

    Ben bunu domain sahibinin adı olarak algılamışım detaylı whois kısmına girince dediğiniz gibiymiş
  • 22-10-2014, 08:05:11
    #12
    Doğru düzgün sonuç göstermiyor bile.

    Kendi sitemin adını yazdım. Sonuç sayfası bomboş

    www.sorgu.com daha doğru sonuç veriyor
  • 22-10-2014, 09:15:01
    #13
    Çalışmıyor zaten, bilgileri çekmiyor

    footer da sitemap html linki var daha sitemap'ı atmadan link vermişler bu şu anlama geliyor Scripti kod'latıp direk atmışlar. Denersin siteyi %100 çalıştığına kanaat getirsin öyle public yaparsın.

    Soickan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Doğru düzgün sonuç göstermiyor bile.

    Kendi sitemin adını yazdım. Sonuç sayfası bomboş

    www.sorgu.com daha doğru sonuç veriyor
    Sorgu.com çalışıyor ama Whois kayıtlarının analizini yapma olasılığı olduğundan kullanılacak kadar güvenmiyorum.

    internic.net/whois.html
    Domaintools.com
    Who.is

    var ken kullanmak bana göre değil
  • 22-10-2014, 12:41:35
    #14
    PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Edit..
    PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    isimtescil.net üzerinden whois çektim orada barındığı firma : Abdullah Büyük olarak yazıyor.

    Ben bunu domain sahibinin adı olarak algılamışım detaylı whois kısmına girince dediğiniz gibiymiş
    mesajını göremedim editlemişsin, daha sonra önbellekten baktım, bilip bilmeden atlamışsın, ben reklam yapacak olsam niye ''arkadaşlar site benim güle güle kullanın'' demeyipte isimtescil'in diyeyim, ayrıca buraya kimin olduğunu bilmeden gelip konu açacak kadar acemi değilim rahatsın, r10'da en sık kullandığım kategori domain kategorisidir ve birçok arkadaşa konularından ve özelden destek veriyorum bu kategori hakkında, bir daha bilip bilmeden atlamazsan ben de sana boşa cevap vermek için zaman kaybetmiş olmam

    Deve adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam siz bu sitenin isimtescil'e ait olduğunu nerden biliyorsunuz?
    siteninin hakkımızda veya iletişim sayfasında yazmıyor.

    kaynak verirseniz yararlı olur.
    hocam size kaynak vereyim: webarşivi inceliyordum daha sonra isimtescil.net whois kategorisine baktım, örnek domainde who.com.tr yazıyordu. daha önceleride isimtescil'in whois.com.tr'yi alammak için birkaç girişimini duymuştum demek ki dedim orayı alamayınca who.com.tr'yi açmışlar. emin olmak için whois bilgilerini kontrol ettim ferhat tunalı'ya ait olduğunu görünce emin oldum, bu arkadaş isimtescil'in sahibidir. yeterli oldu mu sizin için? teşekkürler.
  • 22-10-2014, 14:56:08
    #15
    WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    mesajını göremedim editlemişsin, daha sonra önbellekten baktım, bilip bilmeden atlamışsın, ben reklam yapacak olsam niye ''arkadaşlar site benim güle güle kullanın'' demeyipte isimtescil'in diyeyim, ayrıca buraya kimin olduğunu bilmeden gelip konu açacak kadar acemi değilim rahatsın, r10'da en sık kullandığım kategori domain kategorisidir ve birçok arkadaşa konularından ve özelden destek veriyorum bu kategori hakkında, bir daha bilip bilmeden atlamazsan ben de sana boşa cevap vermek için zaman kaybetmiş olmam

    hocam size kaynak vereyim: webarşivi inceliyordum daha sonra isimtescil.net whois kategorisine baktım, örnek domainde who.com.tr yazıyordu. daha önceleride isimtescil'in whois.com.tr'yi alammak için birkaç girişimini duymuştum demek ki dedim orayı alamayınca who.com.tr'yi açmışlar. emin olmak için whois bilgilerini kontrol ettim ferhat tunalı'ya ait olduğunu görünce emin oldum, bu arkadaş isimtescil'in sahibidir. yeterli oldu mu sizin için? teşekkürler.
    Kaynak derken haber sitesi gibi biryerden mi okudunuz diye merak ettim. Hani webrazzi gibi biryerde okumuşsunuzdur onu sordum basitçe.
    Yeterli olmadı tabi ki de, iletişimde hakkımızda bir bilgi olmaması güven eksikliği yaratıyor.

    Siteyi paylaştığınız için teşekkürler.
  • 23-10-2014, 03:23:00
    #16
    Deve adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kaynak derken haber sitesi gibi biryerden mi okudunuz diye merak ettim. Hani webrazzi gibi biryerde okumuşsunuzdur onu sordum basitçe.
    Yeterli olmadı tabi ki de, iletişimde hakkımızda bir bilgi olmaması güven eksikliği yaratıyor.

    Siteyi paylaştığınız için teşekkürler.
    yeterli olmadı tabii ki de derken banane sitenin güven vermemesinden, site benim mi? benim mevzum bu mu? sen isimtescilin olduğunu nereden anladınız dedin, ben de bilgileri paylaştım, bir bilginin doğru olduğunu anlamak için webrazzi gibi sitelerde haber olması mı lazım? al r10'da meşhur ben yazdım buraya bu konu referans olsun sana

    işi bilenler ve domain sektöründe olanlar için ilk mesajım çok şeyler anlattı, siz keyfinize bakın..
  • 28-10-2014, 20:34:07
    #17
    beytepeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bi konu okumuştum , çok da şikayet gelmişti.
    isimtescil sorgulattıgınız domaini direk alıyormuş. bilmem ne kadar dogru.
    Başka bir forumda arkadaşımada aynısı olmuştu , kontrol ettiği domain hemen ertesi gün reglenmişti.O olaydan beri isimtescille aram yok
  • 28-10-2014, 20:38:04
    #18
    İsim Tescilin whois sitesi mi; aman dikkat!