PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Edit..
PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isimtescil.net üzerinden whois çektim orada barındığı firma : Abdullah Büyük olarak yazıyor.

Ben bunu domain sahibinin adı olarak algılamışım detaylı whois kısmına girince dediğiniz gibiymiş
mesajını göremedim editlemişsin, daha sonra önbellekten baktım, bilip bilmeden atlamışsın, ben reklam yapacak olsam niye ''arkadaşlar site benim güle güle kullanın'' demeyipte isimtescil'in diyeyim, ayrıca buraya kimin olduğunu bilmeden gelip konu açacak kadar acemi değilim rahatsın, r10'da en sık kullandığım kategori domain kategorisidir ve birçok arkadaşa konularından ve özelden destek veriyorum bu kategori hakkında, bir daha bilip bilmeden atlamazsan ben de sana boşa cevap vermek için zaman kaybetmiş olmam

Deve adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siz bu sitenin isimtescil'e ait olduğunu nerden biliyorsunuz?
siteninin hakkımızda veya iletişim sayfasında yazmıyor.

kaynak verirseniz yararlı olur.
hocam size kaynak vereyim: webarşivi inceliyordum daha sonra isimtescil.net whois kategorisine baktım, örnek domainde who.com.tr yazıyordu. daha önceleride isimtescil'in whois.com.tr'yi alammak için birkaç girişimini duymuştum demek ki dedim orayı alamayınca who.com.tr'yi açmışlar. emin olmak için whois bilgilerini kontrol ettim ferhat tunalı'ya ait olduğunu görünce emin oldum, bu arkadaş isimtescil'in sahibidir. yeterli oldu mu sizin için? teşekkürler.