• 15-08-2016, 12:01:30
    Maxx Tema ⭐ Lock Design
    Kayyum atanmış isimtescile doğu mu nasıl olacak şimdi bilgisi olan varsa paylaşabilirmi
  • 15-08-2016, 12:05:18
    Bu caps i yapmasam olmazdı
    • metinciris
    • MortalKombat
    metinciris ve MortalKombat bunu beğendi.
    2 kişi bunu beğendi.
  • 15-08-2016, 12:13:54
    4 tane domainim vardı, 1 tanesi panelden silinmiş görünüyor şuanda. Dikkat edin arkadaşlar domain listenize.
  • 15-08-2016, 12:19:29
    sabahtır panellerde sıkıntı var bende iletişim vs güncelleme yapmaya çalışıyorum ama sürekli hata veriyor, transfer işlemi yaptım kod bile girdim ama transfer iftal etmişim gibi mail geldi yani sistemsel bi sıkıntı var gibi görünüyor.
  • 15-08-2016, 13:06:12
    com net biz uzantılarında sorunsuz transfer işlemi başlatmışken .org larda transfer şifresi gelmesine rağmen karşı firmadan transfer işlemi başlamıyor kilit olduğunu söylyüor
  • 15-08-2016, 13:16:56
    isimtescil.net 'den transfer şifresi istedim.

    "Merhaba,Sistemlerimizde oluşan erişim problemi nedeni ile yapımınızın bazı noktalarına erişim sağlanamamaktadır.Teknik ekiplerimizin konu ile ilgili çalışmaları devam etmekte olup, en kısa süre içerisinde çözülmüş olacaktır.Çalışmalarımız erişim problemi odağında olup, veri kaybı ön görülmemektedir.Bu süre içerisinde göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, iyi hafta sonları dileriz.Saygılarımızla."
  • 15-08-2016, 13:38:29
    haberbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bakıyorumda isimtescil fetöcü çıkınca diğer Türk firmaları kampanya yapan yapana

    Vergi vermemek için şirketi Kıbrıs'ta gösteren Türk firmalarının fetöcü isimtescilden hiçbir farkı yok
    Vergi veren bir çok Türk firma var onlardan birini tercih edebilirsin.
  • 15-08-2016, 13:41:55
    haberbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bakıyorumda isimtescil fetöcü çıkınca diğer Türk firmaları kampanya yapan yapana

    Vergi vermemek için şirketi Kıbrıs'ta gösteren Türk firmalarının fetöcü isimtescilden hiçbir farkı yok
    Bence yanlış düşünüyorsunuz hocam. Dünyanın tüm ülkelerinden ambargo yemiş olan Kıbrıs senin benim vergilerimle zaten ayakta duruyor. Suyu elektriği buradan gidiyor. Kumar turizminden başka başka hiç bir geliri yok.

    Ayrıca bu bir vergi kaçırma değil, "vergiden kaçınmadır" ki bunun vergi yasalarında yeri vardır ve kanunsuz değildir. Bir çok gemi ya da yat farklı ülke bandıralıdır çünkü vergi avantajından yararlanmak istenir.

    Ayrıca Facebook, Twitter, Godaddy, Hostgator ve özellikle de Google Türkiye'den yıl içinde milyarlarca dolar gelir elde ediyor. Merkezi yurtdışında olup da Türkiye'de hizmet veren belkide yüzlerde şirket var.. Türkiye'ye bir lira vergi ödemiyor. Onlar da mı fetöcü? Ya da onlara para kazandıran bizler mi fötücüyüz. Bu çok yanlış bir mantık.
  • 15-08-2016, 13:58:13
    Arkadaşlar an itibari ile isimtescil.net kayyum atanması yapılmıştır. Tüm sistemler aktif şekilde kullanılmaktadır. Kimse sıkıntı ve dert yapmasın