Bakıyorumda isimtescil fetöcü çıkınca diğer Türk firmaları kampanya yapan yapana
Vergi vermemek için şirketi Kıbrıs'ta gösteren Türk firmalarının fetöcü isimtescilden hiçbir farkı yok
Bence yanlış düşünüyorsunuz hocam. Dünyanın tüm ülkelerinden ambargo yemiş olan Kıbrıs senin benim vergilerimle zaten ayakta duruyor. Suyu elektriği buradan gidiyor. Kumar turizminden başka başka hiç bir geliri yok.
Ayrıca bu bir vergi kaçırma değil, "vergiden kaçınmadır" ki bunun vergi yasalarında yeri vardır ve kanunsuz değildir. Bir çok gemi ya da yat farklı ülke bandıralıdır çünkü vergi avantajından yararlanmak istenir.
Ayrıca Facebook, Twitter, Godaddy, Hostgator ve özellikle de Google Türkiye'den yıl içinde milyarlarca dolar gelir elde ediyor. Merkezi yurtdışında olup da Türkiye'de hizmet veren belkide yüzlerde şirket var.. Türkiye'ye bir lira vergi ödemiyor. Onlar da mı fetöcü? Ya da onlara para kazandıran bizler mi fötücüyüz. Bu çok yanlış bir mantık.