• 24-10-2025, 00:35:51
    #1
    Selamlar arkadaşlar;

    isletmebul.com.tr Projelendireceğim Sizce Nasıl ?
  • 24-10-2025, 00:36:53
    #2
    Başarılı hocam
  • 24-10-2025, 00:37:03
    #3
    çok var piyasada hocam umarım sizin adınıza iyi olur.
  • 24-10-2025, 00:38:30
    #4
    suleymand adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Başarılı hocam
    Teşekkürler hocam

    DarkerVip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    çok var piyasada hocam umarım sizin adınıza iyi olur.
    Malesef evet hocam piyasada çok firma rehberi var ama iyi bi tema ve güzel çalışma yapılırsa 1-2 senede iyi yerlere gelir diye düşünüyorum
  • 24-10-2025, 00:40:45
    #5
    Domain güzel hocam rakip çok ama projelendirilirse boş durmaz diye düşünüyorum
  • 24-10-2025, 00:43:55
    #6
    Hayırlı olsun, gayet güzel.
  • 24-10-2025, 00:48:18
    #7
    hocam firma rehberleri çok var o tarz yaparsanız zor ama su sekilde yaparsanız bence şansınız var. örnek olarak devredilen veya satilan işletmelerin hangisinin karlı hangisinin zarar oldugunu anlatan kısa bilgiler içeren birşey olsa talep görür diye düşünüyorum. biraz uzun bir iş ama para getirecegine inaniyorum. domaini görünce aklıma gelen budur. eğer firma rehberi olacaksa standart bir domain olur ama bu soyledigim konsept veya daha degisik bir konseptte olursa fark yaratan marka olabilir.
  • 24-10-2025, 00:56:17
    #8
    Bu konuda size bir bilgi vermek istiyorum, bu işe başlamadan önce domainden daha önemli bir konu var.

    Başarılı Olmak İstiyorsanız;
    Geçmişte firma rehberi tarzı bir işe girişme, başlama gibi bir düşüncemiz vardı. Çok araştırdık, çok uğraştık ve biz şu kanıya vardık.
    - Öncelikle sıfırdan tema yaptıracaksınız, piyasadaki diğer rakipleriniz ya ücretsiz ya da herkesin kullandığı temaları kullanıyor ufak tefek değişiklikle, içerik girmek çok zor çok detaylı formlar var.
    - Şirket kurmalısınız ve bu işi kurumsal olarak sürdürmelisiniz, tek işiniz bu olursa çok güzel para kazanırsınız, elinize çantanızı alıp dükkan dükkan gezebilirsiniz.
    - Bazı irili, ufaklı firmalar size bu süreçte ulaşıp benim firmamı ve adresimi, telefon numaramı yayınlarken kime sordun gibi bir şekle bürünebiliyormuş.
    - Yaptıracanığız veya satın alacağınız temada kesinlikle ana sayfada reklam vitrini olmalı oraya firmaların reklamlarını koyarsınız en çok para buradan kazanılıyor.
    - Adsense konusunada değineyim, çok fazla rakibiniz olduğu için çok büyük bir çalışma yapmalısınız sitenizi ilk sıralara çıkarmak adına.
    - Bu iş ben başladım, olursa olur, olmazsa olmaz diye bir iş değil, büyük bir bütçe ayırmalısınız. Aksi takdirde aylarca boşa uğraşırsınız.
  • 24-10-2025, 01:18:37
    #9
    Hayırlı olsun güzel domain