Bu konuda size bir bilgi vermek istiyorum, bu işe başlamadan önce domainden daha önemli bir konu var.
Başarılı Olmak İstiyorsanız;
Geçmişte firma rehberi tarzı bir işe girişme, başlama gibi bir düşüncemiz vardı. Çok araştırdık, çok uğraştık ve biz şu kanıya vardık.
- Öncelikle sıfırdan tema yaptıracaksınız, piyasadaki diğer rakipleriniz ya ücretsiz ya da herkesin kullandığı temaları kullanıyor ufak tefek değişiklikle, içerik girmek çok zor çok detaylı formlar var.
- Şirket kurmalısınız ve bu işi kurumsal olarak sürdürmelisiniz, tek işiniz bu olursa çok güzel para kazanırsınız, elinize çantanızı alıp dükkan dükkan gezebilirsiniz.
- Bazı irili, ufaklı firmalar size bu süreçte ulaşıp benim firmamı ve adresimi, telefon numaramı yayınlarken kime sordun gibi bir şekle bürünebiliyormuş.
- Yaptıracanığız veya satın alacağınız temada kesinlikle ana sayfada reklam vitrini olmalı oraya firmaların reklamlarını koyarsınız en çok para buradan kazanılıyor.
- Adsense konusunada değineyim, çok fazla rakibiniz olduğu için çok büyük bir çalışma yapmalısınız sitenizi ilk sıralara çıkarmak adına.
- Bu iş ben başladım, olursa olur, olmazsa olmaz diye bir iş değil, büyük bir bütçe ayırmalısınız. Aksi takdirde aylarca boşa uğraşırsınız.