Bebek tekstili aile işimiz olduğu için farklı bir değerlendirme yapmak isterim. Bebek ve aksesuar sözcükleri müşteri açısından pek yanyana kullanılmıyor. Yani bebek aksesuarı demek yerine bebek gereçleri, bebek malzemeleri demeyi tercih ediyorlar. Teknik anlamda bebek kıyafeti satan yerler hem kurumsallık hem de marka açısından bu kelimeyi kullanıyor olsa da direkt kulağa ve göze hitap ettiğini söyleyemem.
Ancak projeler iyi oldukları vakit birçok şeyi değiştirebilme özelliğine de sahip oluyor. Kaliteli bir iş çıkarıp bunu bir jingle ile insanların zihnine işleyebilirseniz bence bahsettiğim durum tersine döner. Ama bu domaine değer katmak bence şu aşamada size bağlı. Yani direkt satmak isteseniz düşündüğünüz kadar değerli görülmeyecektir.
Başarılar dilerim.
Bu konu da yanıldığını düşünüyorum çünkü domain keyword ve aylık aranma hacmi var , iki kelime bi arada kullanılıyor ve bu şekilde aratılıyor. Domain diyelim Bebekxxxxxx.com 2.kelime de birbirinden anlamsız kelime olsaydı dediğin doğru olabilirdi belki ama kaç domain aldın daha önce bu işle uğraşıyor musun bilmiyorum tabi herkes doğru yanlış yazabilir o yüzden konuyu açtım. İnstagram da hayli yüksek bi 156K etiket var kelime göze çarpıyor demek ki o kadar senin gibi düşünen yok

Bu işle genelde uğraştığım için analiz ederek alırım domainleri.