digiajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konu da yanıldığını düşünüyorum çünkü domain keyword ve aylık aranma hacmi var , iki kelime bi arada kullanılıyor ve bu şekilde aratılıyor. Domain diyelim Bebekxxxxxx.com 2.kelime de birbirinden anlamsız kelime olsaydı dediğin doğru olabilirdi belki ama kaç domain aldın daha önce bu işle uğraşıyor musun bilmiyorum tabi herkes doğru yanlış yazabilir o yüzden konuyu açtım. İnstagram da hayli yüksek bi 156K etiket var kelime göze çarpıyor demek ki o kadar senin gibi düşünen yok
Bu işle genelde uğraştığım için analiz ederek alırım domainleri.
Fikrimi ifade ettim. Sektörden bahsettim ve sektörle ilgili olarak yanıldığımı düşünmüyorum. Anahtar kelimeden bahsedip 156 k yı söyledikten sonra “demek ki senin gibi düşünen yok” söyleminiz biraz kıt olmuş. Bebek etiketi başlı başına 12.3 milyon kapasiteli. Ardından etiketler uzayıp gidiyor. Bebekhediyelikleri 851 bin, bebek ürünleri 288 bin ve bu şekilde çeşitlenebilir. Analiz yaklaşımınız doğru ancak analizi de doğru yapabilmek lazım. Fikrimi belirttim. Kötü bir domain değil ama 5 üzerinden 3 yıldız verirdim sanırım. Kolaylıklar dilerim.