Allah ömür verirse sonuna kadar da izlemeye niyetliyim. Hatta emekliliğime ayırdığım seriler bile var (OP NARUTO gibi). İzlediğiniz animeleri koyalım buraya bir birimize önerilerimiz olur belki. Önerilerde mümkün olduğunca spolier vermemeye özen gösterelim.
Lütfen sadece izlediklerinizi ve devam ettiklerinizi yazın. Başlıyorum.
- Death Note: bir izleyen bırakamaz 5. kez izledim tekrar izlemeye niyetim var. Sadece tek sezon olması büyük talihsizlik bence devam etmeliydi.
- Bleach: Büyü kılıç ve dahasını sevenler için büyük seri. Ara bölümleri atlarsanız birşey kaybetmezsiniz. 500 küsür bölüm ve final yaptı.
- Kuroku No Basket: Gerçek hayattan ve gerçek karakterlerden esinlendiği söylenen anime serisi. Kesinlikle izlenmeli mükemmel bir kurgusu var.
- Kenshin: Eski bir seridir. Görsellik beklemeden sadece hikayeye odaklanırım derseniz izleyin. Fakat filmini izlerseniz daha çok keyif alırsınız.
- Fairy Tail: Final sezonu şu anda devam ediyor fakat keşke önceki sezon bitseydi rezil ettiler seriyi umarım bu son bölümlerde toparlarlar. İlk sezonları harika.
- Black Clower: İzlediğim kadarıyla (günceldeyim) çok güzel devam eden bir seri. Çizimlerini merak ettiğim için mangasını da okumayı düşünüyorum. Artık kim çiziyorsa animeyi harika görseller var. Son bölüm hariç biraz bozdular sanki.
Bakalım sizden ne gelecek...