adamın biri sizin siteye saldırıyordu geçen gün. saatlerce kapalı kaldı. ama sonra açıldı.
şimdi velia'nın sunduğu onca avantajlı makine ve fiyat varken bu kesinti yüzünden ordan taşınacak arkadaşlar olacak mı?
ben mağdurun yanındayım. veliadan ayrılan olursa ben orayla çalışıp daha fazla sunucu satmalarını sağlayacağım.
%99.9 = 8 saat mi ediyordu? sorunlar karşısında panik-atak davranmamalıyız. demek istediğim budur dostum
Merhabalar : Karsilastirma yaptiginiz durum farkli , ddos provider'larin network kesintisi farklidir ki bu donanimsal bir switch yada router problemi degil.Biz kendimiz bolum bolum networku kapatip firewall ve routerimizi guncelledik yeni exploitlere gore (farkindaysaniz foruma yazdiktan sonra 1 daha kapanmadi).Burada bahsi gecen basit bir switch arizasi , Velia'dan satis yaptiginiz icinmi bu kadar savunuyorsunuz? , ben kesinti olmaz demiyorum verimerkezinde yangin cikar , fiber optik kablolalar kopar su olur bu olur anlasilabilir , ama burada bahsi gecen SWITCH arizasi ve gecen sure 6-7 saat.(belki halen sorun devam ediyor 10 saati bulacak).
Herseyi kadere kul yapisina baglamakta yanlis , once tedbir alinir ondan sonra taktir Allaha birakilir , elbette digital platformlarda her turlu sorun yasanabilir , ama bahsi gecen zaman dilimi COK BUYUK.Yedek switch'leri olsa herhalde aktif hale getirilirdi ama demekki mevcut switch duzeltilmeye calisildigi icin bu problem var.Bu tur buyuk kesintilerde verimerkezlerine tepki gosterilmeyecekse bu verimerkezleri hizmet citasini nasil yukselticek? ustune odul verip daha cok sunucu siparisi verilerek mi?
Yurtici verimerkezlerinin jeneratorleri devreye gec girdiginde yada giremediginde veyahut baska bir takim sorunlar olustugunda ve bir kac saat sunucu/lar kapali kaldiginda herkez yerden yere vuruyordu , Almanyada bir verimerkezi bir switch yuzunden 6-7 saat kesinti yasatinca "kul yapisi" demek cifte standart "avrupa-amerika-bati" sempatizanligi geliyor.
iyi calismalar.