• 16-06-2014, 23:47:52
    #10
    sunucuoptimizasyon.com
    FullHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba RDP de açık kalmaktadır çıkış yaptığınızda RDP penceresinin X butonundan çıkış yaptığınızda oturumunuz açık kalması gerekiyor.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:42:04 -->-> Daha önceki mesaj 23:34:24 --

    Benim gözüme başka birşey çarptı Sistem Boşta İşlemi daha önce karşılaştığım bir problem insanlar boşta olan cpu limiti olduğunu sanıyor ki orada öyle yazdığı içinde normal karşılıyorum fakat hiç öyle birşey değil tamamen sunucu veya bilgisayarın donmasına neden oluyor ve büyük ihtimalle işletim sistemi ile alakalı büyük bir sorundur ya virüs bulaşmış yada başka birşey bunun çözümü format yeniden kurulumdur ve tabiki ilk aldığınızdada bu problem varmıydı diye düşünmekte lazım eğer bu problem yoktuysa o zaman dediğim gibi yeniden kurulum talebinde bulunun büyük ihtimalle çözülecektir problem.
    O sizin düşünceniz.

    Sistem boşta işlemi adındanda anlaşılacağı gibi sistemin işlemcisinin yüzdesel olarak boştaki durumunu gösterir, virüs falan değildir. Yanlış bilgi vererek insanları korkutmayınız.

    http://answers.microsoft.com/en-us/w...2-1793d1a12133
  • 16-06-2014, 23:55:58
    #11
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O sizin düşünceniz.

    Sistem boşta işlemi adındanda anlaşılacağı gibi sistemin işlemcisinin yüzdesel olarak boştaki durumunu gösterir, virüs falan değildir. Yanlış bilgi vererek insanları korkutmayınız.

    http://answers.microsoft.com/en-us/w...2-1793d1a12133
    Korkutmak için değil yardımcı olmak için söyledim ayrıca dediğim gibi benim yaşadığım bir problem hatta 1 hafta önce evdeki pc imde yaşadım bunu normal sağlıklı çalışan ne bir bilgisayar nede bir sunucuda "Sistem Boşta İşlemi" satırını çalışan servisler kısmında ben şahsen görmemişim. Ayrıca denemekten ne zarar gelecekki yedeklerininizi alıp denersiniz sonuçta çözüm aranmıyor mu eğer dediğim gibi ilk kiraladığınızda böyle bir problem ile karşılaşmamışsanız deneyin.
  • 17-06-2014, 01:59:42
    #12
    Win8.1 yerine Windows Server 2008 R2 Stardart kurup denemenizi tavsiye ederim.