FullHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba RDP de açık kalmaktadır çıkış yaptığınızda RDP penceresinin X butonundan çıkış yaptığınızda oturumunuz açık kalması gerekiyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:42:04 -->-> Daha önceki mesaj 23:34:24 --

Benim gözüme başka birşey çarptı Sistem Boşta İşlemi daha önce karşılaştığım bir problem insanlar boşta olan cpu limiti olduğunu sanıyor ki orada öyle yazdığı içinde normal karşılıyorum fakat hiç öyle birşey değil tamamen sunucu veya bilgisayarın donmasına neden oluyor ve büyük ihtimalle işletim sistemi ile alakalı büyük bir sorundur ya virüs bulaşmış yada başka birşey bunun çözümü format yeniden kurulumdur ve tabiki ilk aldığınızdada bu problem varmıydı diye düşünmekte lazım eğer bu problem yoktuysa o zaman dediğim gibi yeniden kurulum talebinde bulunun büyük ihtimalle çözülecektir problem.
O sizin düşünceniz.

Sistem boşta işlemi adındanda anlaşılacağı gibi sistemin işlemcisinin yüzdesel olarak boştaki durumunu gösterir, virüs falan değildir. Yanlış bilgi vererek insanları korkutmayınız.

http://answers.microsoft.com/en-us/w...2-1793d1a12133