Merhabalar,
Smm ürünleri için bir müşterimden paypal üzerinden ödeme almıştım. Bugün sabah gördüm ki, büşteri bakiyesini son kuruşuna kadar harcadıktan sonra " ********** paramı aldı" gibi cümlelerle dispute açmış. İade politikası bölümünde harcanan bakiyenin ve teslim edilmiş ürünlerin iadesi olmadığını belirtmiştim. Ayrıca %90 Siparişlerinin çoğu da bitmiş. Bunların ss'ni paypal aracılığıyla yolladım fakat, duyduğum kadarıyla paypal genelde müşteri artniyetli de olsa onu kayırıyor. Dijital bir ürün olması ve smm ürünü olması da açıkçası korkutuyor beni. Şimdi ben iade politikası bölümü, müşteri ile konuşmalarımı ve biten siparişlerin detaylarını paypal çözüm merkezine yolladım. İlerisi için ne yapmam gerek. Şimdi bu harcadığı bakiye de onun yanına mı kalacak? Bana konu ile alakalı hiç bilgi dahi vermeden bunu yapması aslında her şeyi özetliyor. Paypal acaba der mi? " Madem *********** neden üst üste 2 kez ödeme gönderdin? "
İleriki süreç için tavsiyesi olan varsa dinlemekten çok memnun olurum. Miktar iki ödemeden toplam 140 dolar civarı bir mebladan oluşuyor.
Dispute Hakkında
13
●364
- 30-01-2021, 14:13:00ayrı ayrı günlerde toplam 2 Adsense verdim. 3-5 gün sonra, ürünü almadıgını idda ederk dispute açmış. adsense satışlarının nasıl gerçekleştigini ve ürünlern nasıl teslim edildigi hakkında uzunca bir açıklama ayzdım. üstüne mail ile g konusmalarımızı ve görsellerini ekledim. Şuan sonuç aşamasında, bekliyorum.
- 30-01-2021, 14:20:04Cevabınız için teşekkür ederim. Aslında beni korkutan smm ürünü olması. Ekran görüntülerini paylaştım.Aypi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni de bilgilendirirseniz sevinirim. Umarım bende haklı çıkarım. Uzun zamandır bunlar var. Bakalım paypal ne diyecek.turbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 31-01-2021, 14:51:27Merhaba,
Dispute sonrasında parayı iade alsa bile itiraz edebiliyorsunuz. Olayı detaylandırıp anlattıktan sonra kanıt ile birlikte yollarsanız, PayPal sizi haklı bulabilir. - 04-02-2021, 12:10:09@sowell23; Merhaba hocam. Dispute sonuçlanmış. 2 konunun, 1 tanesi haklı bulunmuşum. Digerinde haksız bulunmuşum. 1 hafta içinde tekrar itiraz hakım bulunuyor. Şimdi tekrar itirazda bulunacağım. Saçmalıktan başka bir şey değil. üzerine paypalım askıya alınmış. kimlik bilgileri neyse de ürün takip kodları istiyor ve hepsini yapmayınca da askıdan da çıkmayacak anlaşılan. pAYPAL İyice B.k.nu çıkardı.
- 04-02-2021, 12:29:12Paypalin sistemi eskiye gore cok kotu durumda ozellikle para gonderenin parasina dikkat ediyor ve guvenli odemeyle gelen paralara dikkat edilmeli kisi 21gun icinde sikayet ederse kanitin yoksa parasini gondereceksin yoksa hesabi kapatirlar
- 05-02-2021, 03:21:44Ürün takip barkotu nedir ya altı üstğ adsense satmışsın. Dijital ürün sonuçta. Benden de acaba isterler mi? Yoksa uzlaşmaktan başka çare yok.turbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle