• 13-07-2016, 17:07:45
    #19
    payoneer candır
  • 21-07-2016, 10:45:19
    #20
    Guajira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Neden kapatti bilmiyorum, belki supheli gormustur sadece paypalla bagladiginiz icin.

    Bahsettiginiz 850 euro buyuk ihtimalle o paypala geri doner. Belki de paypalda bu euroyu dolara cevirip oyle karta isteseydiniz sorun olmazdi?

    Dua edin de paypal sizden yurtdisi adres dogrulamanizi veya kimlik istemesin. Daha buyuk bir felaket olur.
    Yurtdisi paypal isleri cok kolay degildir. Payoneer ise 2-3 yildir kullaniyorum, bircok sirketten veta sahislardan odeme aldim, hic bir sorun da etmediler. Sadece ATM den her cekimde yaklasik %2 mastercard ucreti olarak ve + 3.15$ islem ucreti olarak cekiyor o kadar.

    euro gelen ve geri gonderilen arkadas. Dogrudur payoneer acikca belirtiyor dolar hesabinda sadece dolar dovizi olarak odeme kabul edebiliyoruz diye. Euro icin euro hesabina gonderilmesi gerek. Global payment seceneginden Euro hesabi acmalarini isteyin, acarlar. Oraya Euro kolayca alabilirsiniz. https://pubs.payoneer.com/files/tc/T...entService.pdf bu linkten 2. noktada acikca belirtmektedir.

    Benzer yurtdisi islemler icin yardimci olmaya calisirim konumdan bu arada:

    https://www.r10.net/webmoney-paypal-2...3-yapilir.html
    hocam benim payoneer hesabımda para var ama paranın 3'te 1'ini atm'den çekebildim. Kalanını çekmeye çalıştığımda ise yetersiz bakiye yanıtı veriyor. Sizce sorun nedir?
  • 21-07-2016, 19:40:03
    #21
    Üyeliği durduruldu
    belli ki kullanmayı öğrenmek,politikalarını kavramak gerekiyor.
  • 21-07-2016, 20:08:01
    #22
    Alex10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam benim payoneer hesabımda para var ama paranın 3'te 1'ini atm'den çekebildim. Kalanını çekmeye çalıştığımda ise yetersiz bakiye yanıtı veriyor. Sizce sorun nedir?
    kur ve bankanın komisyon oranının doğru hesaplayamıyor olabilirsiniz ondan parayı vermiyor olabilir.
  • 22-07-2016, 23:49:56
    #23
    Odline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kur ve bankanın komisyon oranının doğru hesaplayamıyor olabilirsiniz ondan parayı vermiyor olabilir.
    Yok hocam ondan değil zaten hesapta 800 $ varsa ben 600'ünü çekmek istedim ona rağmen yetersiz bakiye dedi.
  • 22-07-2016, 23:51:50
    #24
    Alex10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yok hocam ondan değil zaten hesapta 800 $ varsa ben 600'ünü çekmek istedim ona rağmen yetersiz bakiye dedi.
    Belki günlük limiti vs. aşmışsınızdır yada atm de döviz kalmamış olabilir.
  • 23-07-2016, 04:09:11
    #25
    Bu sorunun cevabi ancak payoneer destek verebilir. Onlarla iletisime gecin tamamdir
  • 23-07-2016, 18:09:02
    #26
    ilk açıldığından beri kullanıyorum 2008 miydi neydi hiçbi sorun yaşamadım beraber iletişime geçelim hocam sorunu çözeriz umarım
  • 25-08-2016, 11:22:58
    #27
    logo website vb tasarimi yapiyorum. paypal kapandiktan sonra kullanmaya basladim. ilk odememi aldim. karta yatti. musterimden bilgilerini istediler. bilgilerini gonderdi (pasaport, 6 hanesi kapali kredi karti resmi), benden odeme sebebini vs sordular gonderdim, websitemi sordular. herseyi gonderdim sonrasindan reddedildi. sanirim sadece reklam vb sirketlerinin odemelerini ALMAK icin ideal, ben kredi kartdan odeme alamadim. ayrica musteri hizmetleri cevap suresi 3-5 gun arasi aliyor, bu da size ve musterinize stres yansiyor malum is teslim suresi vb.