Guajira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden kapatti bilmiyorum, belki supheli gormustur sadece paypalla bagladiginiz icin.

Bahsettiginiz 850 euro buyuk ihtimalle o paypala geri doner. Belki de paypalda bu euroyu dolara cevirip oyle karta isteseydiniz sorun olmazdi?

Dua edin de paypal sizden yurtdisi adres dogrulamanizi veya kimlik istemesin. Daha buyuk bir felaket olur.
Yurtdisi paypal isleri cok kolay degildir. Payoneer ise 2-3 yildir kullaniyorum, bircok sirketten veta sahislardan odeme aldim, hic bir sorun da etmediler. Sadece ATM den her cekimde yaklasik %2 mastercard ucreti olarak ve + 3.15$ islem ucreti olarak cekiyor o kadar.

euro gelen ve geri gonderilen arkadas. Dogrudur payoneer acikca belirtiyor dolar hesabinda sadece dolar dovizi olarak odeme kabul edebiliyoruz diye. Euro icin euro hesabina gonderilmesi gerek. Global payment seceneginden Euro hesabi acmalarini isteyin, acarlar. Oraya Euro kolayca alabilirsiniz. https://pubs.payoneer.com/files/tc/T...entService.pdf bu linkten 2. noktada acikca belirtmektedir.

Benzer yurtdisi islemler icin yardimci olmaya calisirim konumdan bu arada:

https://www.r10.net/webmoney-paypal-2...3-yapilir.html
hocam benim payoneer hesabımda para var ama paranın 3'te 1'ini atm'den çekebildim. Kalanını çekmeye çalıştığımda ise yetersiz bakiye yanıtı veriyor. Sizce sorun nedir?