• 09-08-2017, 03:03:32
    #1
    Güncelleme :
    Yoğun demo lisans talebinden dolayı program lisans modülü kaldırılmış olup kısıtlamalı DEMO yapılmıştır.
    Artık DEMO modda her çalıştırmada 20 e-mail gönderebilirsiniz. Full sürümü isteyenler irtibata geçebilir.


    Merhaba arkadaşlar.
    Kendi geliştirmiş olduğum Toplu e-mail gönderme programını satıyorum.

    SAD Mail Sender ile Kolay Toplu Mail Gönderebilirsiniz.
    İster Özel mail sağlayıcınızdan ister Gmail, Yandex veya Hotmail adresinizden toplu mail gönderebilirsiniz.

    .TXT, .CSV ve .XML gibi dosya formatlarını destekler.
    Özel HTML Editor ile şablon oluşturma. Varolan HTML şablonu kullanma.

    Her mail sonrası kaç saniye beklenmesi gerektiğini ayarlayabilirsiniz.

    HTML içine Resim gömme.Resim mail içine (STREAM) gömülü gönderilir. Bu yüzden maili alan resimi direk görür. Eklenti olarak gitmez. Program kendi Html editorunun yanı sıra harici Özel bir URL den Html indirebilir ya da bilgisayardaki bir html dosyayı şablon olarak kullanabilir.

    Setup (Kurulum) yok. İndirin ZIP içinden çıkarın ve çalıştırın.
    Daha fazlası için kendi hazırladığım videoyu izleyebilirsiniz Video içinde programın kullanımının yanı sıra, Gmail, Yandex ve Windowslive hesaplarına mail gönderim testi de gerçek zamanlı olarak yapılmıştır.

    KULLANIM VİDEOSU :

    https://www.youtube.com/watch?v=C7yX2xyBqbk


    DEMO İNDİRME LİNKİ :
    http://www.senerakdemir.com/uploads/...MailSender.zip


    HER TÜRLÜ SORU, ÖNERİ ve SATIN ALMAK İÇİN :
    PM atabilir ya da Skype'tan ekleyebilirsiniz.
    Skype : crusherplants



    ÜCRETLENDİRME
    Bir kere ödeme yapın, alın ve sınırsız istediğiniz gibi kullanın.
    200 TL


    DESTEK
    Ücretsizdir.

    Ekran Görüntüleri :

  • 09-08-2017, 18:18:32
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Şener hocam tebrik ederim çok kullanışlı bi program olmuş, kendisiyle bir çok kez bir çok farklı projede bulundum ve halen yapım aşamasında olan projemiz var kesinlikle gözü kapalı her konuda güvenip iş yapabilirsiniz şiddetle tavsiye ederim!
  • 15-11-2017, 14:53:01
    #3
    hocam 30 günlük deneme kodu süresi dolmuş
  • 16-11-2017, 10:07:44
    #4
    Beryy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam 30 günlük deneme kodu süresi dolmuş
    30 günlük deneme lisansı PM ile gönderilmiştir.
    Lisans talebi olanlar lütfen bana PM atınız ya da skype veya mail adresim aracılığı ile ulaşınız.
  • 06-06-2018, 03:52:59
    #5
    mpurvis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    30 günlük deneme lisansı PM ile gönderilmiştir.
    Lisans talebi olanlar lütfen bana PM atınız ya da skype veya mail adresim aracılığı ile ulaşınız.
    Satış güncelse bende bir demo alabilirmiyim abi
  • 27-07-2018, 20:07:55
    #6
    Hocam programı çok beğendim fakat bir şey sormak istiyorum. Mesela 10k mail gönderilecek süre 60 saniye olarak ayarlandı önerdiğini gibi spama düşen olur mu ?
  • 27-07-2018, 22:04:10
    #7
    Merhabalar, teşekkürler

    Spam olayı programdan bağımsızdır. Programın videosunda, denemelerim sonucundaki ortalamayı söyledim. Mail sunucularının Spam filtrelerinden biri de sürekli hızlı mail gönderimidir.
    Atıyorum 1dk da 100 gmail hesabına mail atarsanız farklı, 10 dk da atarsanız farklı tepki verebilir gmail mail server'ı. Önerim aceleniz yoksa yavaş yavaş gönderin.

    Mail döngüsü şu şekilde işliyor : Program, x bir e-maili sizin mail server'a gönderir. Mesela, info@senerakdemir.com mail adresimden 10 kişiye mail atarsam, bu mailler, önce benim
    senerakdemir.com hostu içindeki mail servera ulaşır. Buradaki smtp mail server, e-mail içeriğini belirlediğim e-mail adresine gönderir. Diyelim maili alan kişi gmail hesabı ise önce gmail güvenlik duvarlarından ve çeşitli mail süzgeçlerinden geçer. eğer gmail bu maili kabul ederse işlem başarılıdır. Ancak bu kesinlikle inbox'a düşecek anlamına gelmez. Gmail bunu spam kısmına atabilir.
    Gmail bir takım kural ve filtreler ile mailin spam olup olmadığına bakar.
    Örneğin, Sender Policy Framework (SPF) kaydı gibi. Bloklanmış sunucu IP adresi gibi...

    Velhasıl, program maili sizin host'a iletir. mail hostunuza bağlı olarak e-mail gider ya da gitmez. Giderse spam'a düşebilir de düşmeyebilir de. Bunu kontrolü elimde olsaydı emin olun yapmıştım