Merhabalar, teşekkürler

Spam olayı programdan bağımsızdır. Programın videosunda, denemelerim sonucundaki ortalamayı söyledim. Mail sunucularının Spam filtrelerinden biri de sürekli hızlı mail gönderimidir.
Atıyorum 1dk da 100 gmail hesabına mail atarsanız farklı, 10 dk da atarsanız farklı tepki verebilir gmail mail server'ı. Önerim aceleniz yoksa yavaş yavaş gönderin.

Mail döngüsü şu şekilde işliyor : Program, x bir e-maili sizin mail server'a gönderir. Mesela, info@senerakdemir.com mail adresimden 10 kişiye mail atarsam, bu mailler, önce benim
senerakdemir.com hostu içindeki mail servera ulaşır. Buradaki smtp mail server, e-mail içeriğini belirlediğim e-mail adresine gönderir. Diyelim maili alan kişi gmail hesabı ise önce gmail güvenlik duvarlarından ve çeşitli mail süzgeçlerinden geçer. eğer gmail bu maili kabul ederse işlem başarılıdır. Ancak bu kesinlikle inbox'a düşecek anlamına gelmez. Gmail bunu spam kısmına atabilir.
Gmail bir takım kural ve filtreler ile mailin spam olup olmadığına bakar.
Örneğin, Sender Policy Framework (SPF) kaydı gibi. Bloklanmış sunucu IP adresi gibi...

Velhasıl, program maili sizin host'a iletir. mail hostunuza bağlı olarak e-mail gider ya da gitmez. Giderse spam'a düşebilir de düşmeyebilir de. Bunu kontrolü elimde olsaydı emin olun yapmıştım