deneyen arkadaşlar bu konuya yorum atmayı unutmazsa sevinirim konuya abone oluyorum yine kontrol edeceğim.. inş olumlu sonuçlanır herşey bizde bunu yaparız.
Benimde istediğim o zaten.Ben burdan paylaşacağım bu konuyu takip edin mutlaka.Ayın 15'inde paramı çeker çekmez bunlara başvuruyorum.
Eğer olumsuz sonuçlanırsa , dedikleri gibi çıkmazsa yada dolandırılırsam gene burdan paylaşacağım kimsenin parası yanmasın diye.
ama herşey dedikleri gibi olursa, vergi konusunda Türkiyedeki gibi baş ağrıtmazsa burdan paylaşacağım herkes bundan faydalansın diye.
Bu devletin attığı kazığın haddi hesabı yok.Amerika daha az vergi alıyor ve daha fazla avantaj sağlıyor.Bence bu durumda Amerika kazansın daha iyi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:22:22 -->-> Daha önceki mesaj 22:14:49 --
Bizdeki sistem vatandaşı esnafı vergiyle sömürebildiğin kadar sömür mantığı.Amerikadakine bakıyorsun vatandaşı olmasan bile sömürmüyor bir sürü avantaj sağlıyor.Gerçekten tebrik ederim kendilerini.Bu sayede bir çok girişimciyi kendi bünyelerine kazandıracaklar.