Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk basta verdiginiz url herhangi bir guven vermiyor. ne sabit bir adres bilgisi var, ne who.is bilgileri ne bir telefon ne birsey. sadece iletisim formu. pek saglikli gelmedi acikcasi...

Ama bu konuyu tekrar aklima getirdiginiz icin tesekkur ederim
Hocam bende aynen sizin gibi düşündüm zaten.Sonrasında bu sistemi kullanan bir arkadaşa ulaştım.Bana gerekenleri anlattı.Yanarsada 300 $ yansın diyorum.Eğer dediği gibi çıkarsa benim kazancım burdakinden kat kat fazla olacak.

http://7-24web.com/usa-%C5%9Firket-a...9Firket-kurmak

Bu sitede yazan telefon numarasından ulaştım soracaklarımı sordum.Sizde isterseniz sorabilirsiniz.Zaten ayın 15'inde paramı çektiğim zaman denediğimde ne olduğunu ne bittiğini sizinle paylaşırım.Bu şekilde daha sağlıklı bilgi elde etmiş olursunuz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:52:19 -->-> Daha önceki mesaj 21:41:19 --

Ben bunu deneyeceğim arkadaşlar.

Eğer dedikleri gibi çıkmazsa yada dolandırılırsam burdan paylaşırım kimse böyle bir alışverişe girmez.İnsanlara tecrübelerim ile yol göstermiş olurum.

Eğer dedikleri gibi çıkarsa ve herşey tam olarak teslim edilirse bu fırsattan herkesin faydalanmasını isterim.Onuda burda paylaşırım.Gene insanlara tecrübelerim ile yol göstermiş olurum.