• 13-11-2014, 14:54:06
    #1
    Merhaba;

    Bu sabah Film-Oyun-Dizi İndirme sitem www.teklinkx.com da yayında olan , Aşağıda listede ismi bulunan 1 dizi ve 1 türk filmi için ihtar@ilsturk.com mail adresinden TELİF İHLAL İHTARI - ILS TURK başlığı altında bir telif uyarı aldım.

    Ne yapmak lazım ? sizce rekabetçi bir site olabilir mi yoksa gerçekten fakemidir? göndermiş oldukları mail de hiçbir şekilde içeriklerin yayıncısı olduğuna dair noter onayı evrak vs falan yok sadece şu resimi web sitemin mail adresine gönderdiler.



    Bu maili aldığımdan kısa bir süre sonra adı geçen 2 içeriği yayından kaldırdım ,Sizce doğru mu yaptım yoksa kandırılıyormuyuz.Zaten herhangi bir telif ihlali olursa içeriğin sitemizden kaldırılacağını dair aşağıdaki YASAL UYARI başlığını açmıştık

    ''Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ‘i..@... ''mail adresinden bize ulaşabilirler.''

    Dip Not: Eğer Bu Yayıncı Kuruluş Gerçekten resimde adı geçen film ve dizilerin Telif hakkından sorumluysa Film-Dizi solan arkadaşların bir an evvel bu adı geçen içerikleri sitelerinden kaldırması gerekiyor.[COLOR="Silver"]
  • 14-11-2014, 12:41:30
    #2
    Kimsenin bir bilgisi yokmudur arkadaş?
  • 14-11-2014, 13:01:42
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    burdan

    arkadaşın izlediği yolu sorabilirsin .
  • 05-12-2014, 13:13:46
    #4
    juverol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    burdan

    arkadaşın izlediği yolu sorabilirsin .
    hocam ben sadece kısa bir açıklama istedim verdiğiniz linkteli olaylar açklamalar çok uzun ve zamanım yok yarısından çoğunu okumadım.
  • 05-12-2014, 13:20:29
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Kaldırınız ilsturk gerçek kurumdur yani rekabetçi olduğunuz kişiler yollamıyor.
  • 05-12-2014, 13:28:21
    #6
    iletişim bilgileri sitede mevcut

    http://ilsturk.com/impressum.html

    net cevap alırsın. Ama bana sorarsan ki daha çmcede çok fazla duydum. Fake falan değil yoksa kim kalkarda sitesinin altına ulaştırma bakanlığının logosunu koyar.