Merhaba;

Bu sabah Film-Oyun-Dizi İndirme sitem www.teklinkx.com da yayında olan , Aşağıda listede ismi bulunan 1 dizi ve 1 türk filmi için ihtar@ilsturk.com mail adresinden TELİF İHLAL İHTARI - ILS TURK başlığı altında bir telif uyarı aldım.

Ne yapmak lazım ? sizce rekabetçi bir site olabilir mi yoksa gerçekten fakemidir? göndermiş oldukları mail de hiçbir şekilde içeriklerin yayıncısı olduğuna dair noter onayı evrak vs falan yok sadece şu resimi web sitemin mail adresine gönderdiler.



Bu maili aldığımdan kısa bir süre sonra adı geçen 2 içeriği yayından kaldırdım ,Sizce doğru mu yaptım yoksa kandırılıyormuyuz.Zaten herhangi bir telif ihlali olursa içeriğin sitemizden kaldırılacağını dair aşağıdaki YASAL UYARI başlığını açmıştık

''Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ‘i..@... ''mail adresinden bize ulaşabilirler.''

Dip Not: Eğer Bu Yayıncı Kuruluş Gerçekten resimde adı geçen film ve dizilerin Telif hakkından sorumluysa Film-Dizi solan arkadaşların bir an evvel bu adı geçen içerikleri sitelerinden kaldırması gerekiyor.[COLOR="Silver"]