Misafir adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
100 kişiden 10u sonradan musluman oldu diyelim.
Bence 10 kişi bile sonradan musluman olmayacak bu sayı 2 yada 3 bile değildir. Durum böyle iken çocukların ebeveynleri tarafından yanlış din empoze edilmesinde onların ne suçu vardı. Kendileri mi istedi İsrailde doğmayı.
Bununda tam zıttı piyangodan vurma musluman ailede doğan çocuklar da olduğundan, bedavadan doğru din seçmiş oldular musluman ailede doğanlar.
Israilde doğanlara haksızlık yapılmış oldu.
İsrailde doğan 100 çocuktan 90ı sonradan araştırıp islamı bulamadıklarından ebedi cehennemde kalacaklar. Aileleri yanlış din öğrettikleri için.
Bunun da tam tersi Turkiyede doğacak 100 çocuk hiç araştırmadan aileden dolma bilgilerle ile hiç araştırma sorgulama yapmadan Musluman oldular ve cennette ebedi yaşayacaklar.
Bu size mantıklı geliyor mu?
yok 70 bin tefsir falan fistan. Şüphesiz biz anlayasınız diye apaçık gönderdik diye ayet var. Buna rağmen anlaşılmadıysa bu kitap yazan da bir sorun var.