Herkese merhaba.
Amazon arbitraj ile konuyu foruma da taşımak istedim. Kontenjan şimdilik 5 kişi ile sinirlandiriyorum. Artıp azalabilir süreç içerisinde.
Not: Deprem nedeniyle hizmet vermeye tekrardan başladık.
Neler yapıyoruz gelin birlikte inceleyelim.
1-) Amazon Amerika pazaryeri araştırması
2-) Ürün seçimi
3-) tedarikçi desteği
4-) Hesap Payoneer yok ise açılışı
5-) barkod oluşturma
6-) faturalandırma
7-) Kargo gönderimi
8-) buybox rakip analizi, buyboxlandırma
Kısaca baştan sona birlikte ilerliyoruz aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz.
Risk: Herhangi bir risk durumu teşkil etmemekte çünkü usulüne uygun yapıyoruz arbitraj ile Amazon'un istediği gibi yasal çerçevede ilerliyoruz.
Sizden ne talep ediyoruz?
İlk başta güven amaçlı 4000₺ talep ediyoruz koyacağınız para meblağsına göre yüzdelik dilim de kâr oranı belirliyoruz bir nevi sizin küçük ortağınız oluyoruz. Kâr oranınız kategoriye göre değişkenlik gösterir ortalama kârlılık oranı yüzde 50-60 diyebiliriz bu bizim 16 mağaza da hesapladığımız kârlılık ortalaması.
Biz kimiz?
Biz 4 yıldır piyasada tüm sosyal medya platformlarında SDC markası ile ismimizi duyurmaya çalışan e ticaret çözümleri adı altında birleşmiş bir grubuz. Piyasa da aklınıza gelen tüm eğitimleri almış kendini geliştirip donanım elde etmiş aynı zamanda gerek kendi hesaplarında gerek ise danışmanların hesaplarında başarı merdivenlerini tırmanmış bir grubuz.
Not: En düşük sermaye miktarı 45-50k arasında olmalıdır. Fatura kesebilir sözleşme yapabiliriz.
Amazon Arbitraj ile hâllerinize vesile olalım.
7
●522
- 21-05-2023, 20:35:30Serhat Bey tekrar dönmeniz iyi olmuş başarılar dilerim kendisine güvenilir ve ticaretinde sıkıntı yaşamazsınız. Tekrardan hoş geldiniz bol kazançlar dilerim.
- 21-05-2023, 20:44:49İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağolun. 🙏
GlobalMuhasebe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 22-05-2023, 21:45:57
- 01-06-2023, 16:57:29Merhaba, konu ile ilgili görüşme sağlamamız mümkün mü?Geyikle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-06-2023, 17:14:41