• 12-11-2022, 04:58:29
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba,

    10 saat kadar evvel e-posta adresime şöyle bir mail geldi. Spam olduğunu düşünüyorum ancak sizlerin de görüşünü almak istiyorum. Sizin de başınıza böyle bir şey gelmiş olabilir.

    Alıntı
    Merhabalar ben morhipo reklam müdürü yüksek komisyon kanalınıza yatırım yapmak istiyorum ilgilenirseniz telgrafımı ekleyin:https://t.me/kp1106333
    E-posta gönderen adres amazontrkiye(@)sohu.com

    Ne amaçla gönderilmiş olabilir? Kanal resmi sanatçı kanalı ve 10M görüntülenmeye sahip, 40K abone ve sürekli aktif bir kanal.
  • 12-11-2022, 05:03:07
    #2
    Doland*rıcı.
  • 12-11-2022, 05:11:27
    #3
    Platin üye
    Hocam profilinizde siber güvenlik danışmanı tagı bulunması konu ile birlikte değerlendirilince biraz ironik olmuş...
  • 12-11-2022, 05:50:34
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Lothric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam profilinizde siber güvenlik danışmanı tagı bulunması konu ile birlikte değerlendirilince biraz ironik olmuş...
    Yardım konusu açmadığımı var sayarak, daha evvel böyle bir durum ile karşılaşan kişi/kişiler var ise amaçlarının ne olduğunu doğrulamak amacıyla açılan bir konuyu değerlendirdiğimiz zaman ironi ile alakası olmadığını aslında apaçık anlayabiliriz. Acemi, amatör birisi değilim. Amaç nedir? amacını anlamak için ben hariç, diğer arkadaşların da görüş ve önerilerinizi almak adına açılan bir konuyu farklı bir duruma çarpıtmayalım mümkünse lütfen.

    Teşekkürler mesajınız için, aynı durumu yaşayan arkadaşlar var ise onların görüşlerini de almak istiyorum.
  • 12-11-2022, 05:54:14
    #5
    "Merhaba, ben Volkan Konak" şeklinde mail gelse bile bundan daha yüksek inandırıcılığa sahip olur.
    Dolandırıcılığın envai çeşidini deniyorlar işte.
  • 12-11-2022, 05:59:44
    #6
    Üyeliği durduruldu
    dexterminate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    "Merhaba, ben Volkan Konak" şeklinde mail gelse bile bundan daha yüksek inandırıcılığa sahip olur.
    Dolandırıcılığın envai çeşidini deniyorlar işte.
    Malesef öyle haklısınız, zaten adres yapısında amazontrkiye bakınız burada U harfi yok eksik kelime var. Bir de uzantıyı değerlendirdiğimiz zaman bariz durum ortada, fakat benim anlamaya çalıştığım ve anlamadığım bir durum var. Bu kişiler neyin peşindeler? Bir amaç olması gerek onu çözemedim gitti. Kanalı çalmak herhalde.