50 cc Özel Jant tertibatlı elektirikli bisikletten güçlü mobiletten biraz güçsüz işinizi görecek yokuşta takılma yapmayan Motorlu bisiklet satışı
Tel : 0542 744 4321 den ulaşınız..
Bisiklet Motoru - Satisi yapan veya kullanan ?
6
●8.163
- 09-08-2012, 02:25:11hazır kitler vardı gittigidiyorda ancak fiyatları pahalı ve pek performanslı olduklarını düşünmüyorum. çok ucuza çıkma mobilet motoru veya güçlü bir odun makinası motoruyla halledebilirsiniz. kaynağa yeteneğiniz varsa veya bunu yapacak kaynakçı bulursanız o şekilde daha iyi olacağını düşünüyorum.
- 09-08-2012, 02:26:19bende ilgilenmiştim bir süre.. izmir taraflarında satanlar vardı 300-350 TL civarında fiyatı oluyor.. 12 taksit filan yapıyordu satıcı..
bundan tahminen 7-8 ay kadar önce bigün yolda biri kullanırken görmüştüm.. yokuşu rahat çıkamıyor pedal ile desteklemek gerekiyor.. birde azımsanmayacak kadar gürültülü çalışıyor..
10 kg civarında ağırlığı olan bir paket olarak geliyor.. kurulumu size ait vs vs vs...
bence 350 TL az bi para değil.. hem gürültülü hemde pahalı olması sebebiyle satın almamıştım.. - 09-08-2012, 02:34:40Mobiletlerin tasarimlari hosuma gitmiyor acikcasi ama bisiklet daha guzel gorunuyor o kitlerden gordum fiyat arastirmasi ve 2-3 cesit var piyasada en kalitelisinive uygun cc yi ariyorum...Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Motor gucleri hakkinda da bilgim yok 50 cc lik bir motor ile yokus sikintisi yasanir mi bisiklet + 70 kg ile toplam 100 kg de diyebiliriz
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:34:40 -->-> Daha önceki mesaj 02:28:38 --
Anladim soyle bakinca bisikletin goruntusunden birsey kaybettirmiyor gurultulu evet motor kadar gurultulu belki bi modifiye ile o sesi yalitmak mumkun olabilir..yedinumara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arastirmaya devam edicem ama 80 cc felan var onlarda 600 tl ye cikiyor malesef:S
- 09-08-2012, 02:38:59hocam mobilet alın demiyorum ki
mobilet motoru kullanın diyorum. 100tl ye bile bulabilirsiniz 50cc dir genelde. hız pek lazım değil bana güçlü olsun yokuşu rahat çıksın diyorsanız arka dişliyi normal mobilet dişlilerinden biraz ufak tutarak bunu yapabilirsiniz. merak etmeyin 50cc azımsanacak bir oran değil. elektrikli bisikletten kat kat daha performanslı olur.
- 09-08-2012, 02:49:54hocam gürültülü derken normal motordan çok daha fazla olduğunu söylemek istemiştim.. "motor kadar" yazmışsınız.. emin olun daha fazla gürültü çıkartıyor.. yalıtmanın pek mümkün olduğunu sanmıyorum eğer mümkünse bile ona yapılacak masraf boşa masraf olacaktır diye düşünüyorum.
- 09-08-2012, 03:03:12Ben motorlarla az çok ilgiliyim makina mühendisliği öğrencisiyim zaten.Bu motorlar çok gürültülü.Az gürültü çıkaranını bulmak zor ancak ebayden araştır derim.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_saca...ycle+motor+kit
mobilet motoru kullanın diyorum. 100tl ye bile bulabilirsiniz 50cc dir genelde. hız pek lazım değil bana güçlü olsun yokuşu rahat çıksın diyorsanız arka dişliyi normal mobilet dişlilerinden biraz ufak tutarak bunu yapabilirsiniz. merak etmeyin 50cc azımsanacak bir oran değil. elektrikli bisikletten kat kat daha performanslı olur.