Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hazır kitler vardı gittigidiyorda ancak fiyatları pahalı ve pek performanslı olduklarını düşünmüyorum. çok ucuza çıkma mobilet motoru veya güçlü bir odun makinası motoruyla halledebilirsiniz. kaynağa yeteneğiniz varsa veya bunu yapacak kaynakçı bulursanız o şekilde daha iyi olacağını düşünüyorum.
Mobiletlerin tasarimlari hosuma gitmiyor acikcasi ama bisiklet daha guzel gorunuyor o kitlerden gordum fiyat arastirmasi ve 2-3 cesit var piyasada en kalitelisinive uygun cc yi ariyorum...
Motor gucleri hakkinda da bilgim yok 50 cc lik bir motor ile yokus sikintisi yasanir mi bisiklet + 70 kg ile toplam 100 kg de diyebiliriz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:34:40 -->-> Daha önceki mesaj 02:28:38 --

yedinumara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende ilgilenmiştim bir süre.. izmir taraflarında satanlar vardı 300-350 TL civarında fiyatı oluyor.. 12 taksit filan yapıyordu satıcı..
bundan tahminen 7-8 ay kadar önce bigün yolda biri kullanırken görmüştüm.. yokuşu rahat çıkamıyor pedal ile desteklemek gerekiyor.. birde azımsanmayacak kadar gürültülü çalışıyor..
10 kg civarında ağırlığı olan bir paket olarak geliyor.. kurulumu size ait vs vs vs...
bence 350 TL az bi para değil.. hem gürültülü hemde pahalı olması sebebiyle satın almamıştım..
Anladim soyle bakinca bisikletin goruntusunden birsey kaybettirmiyor gurultulu evet motor kadar gurultulu belki bi modifiye ile o sesi yalitmak mumkun olabilir..
Arastirmaya devam edicem ama 80 cc felan var onlarda 600 tl ye cikiyor malesef:S