Arkadaşlar facebook aracılığıyla Abercrombie ürünleri satan bir siteye girdim.Ürünler çok ucuz.Hatta burda satış yapan arkadaşlardan bile ucuza satıyorlar bazı malları.Google'da site hakkındaki yorumları araştırırken sikayetvar.com'da rasladığım bir şikayeti sizinle paylaşıyorum.
Alıp almamanız size kalmış ama bana uyarsanız kesinlikle almayın derim.
-----------------------------------------------
12.03.09 Tarihinde Fashionmark.info adresli siteden Polo model tişört satın aldım. Az önce elime ulaşan tişört hakkında şunu söyleyebilirim. Kesinlikle orijinal olmadığı gibi başarılı bir emitasyon dahi değil!
Site, ürünlerin teşhirinde, orijinal sitelerden aldığı görselleri kullanıyor yani size yollanacak ürünler fotoğraflanmıyor. Gelen tişörtlerin ne gördüğünüzle ne de eğer benim gibi aynı modelden bir tanesine sahipseniz giydiğinizle alakası olduğunu anlıyorsunuz.
Ürünü iade etmek isterseniz bir iade formu yok! Sitede verilen telefonu arıyorsunuz. Karşınızda bilmem ne şubesine yollayın alalım diyen birisi çıkıyor. Orijinal olmadığında ısrar ederseniz "o zaman almasaydınız" denilebiliyor, çok ilginç ama bu tavırla karşılaşıyorsunuz.
Şimdi illa alışveriş yaparım derseniz tavsiyem orijinal ürün fotoğraflarını isteyin. Kendi görselleri ile yakasını ve dikiş kalitesini karşılaştırın.**
Fashionmark.info Ürünleri Hakkında
5
●1.564
- 26-09-2009, 17:01:30Türkiyede ve bu sitede satılan abercrombie'nin çoğu ürünü imitasyon. Orjinal diyerek kimseyi kandırmanın anlamı yok. Ama imitasyondan imitasyona da fark var. Çin malı A++ kalite bi ürünü gerçeğinden ayırmak çok güçtür. Görüntü ve kalite manasında hiç bir şekilde ayırt edemezsiniz. Ancak çin malı bi t-shirt'ü bile bırakın 15-20 lirayı 30-40 liradan aşağı alamazsınız. O ucuza satılan çoğu ürün istanbulda üretimi yapılan dandik ürünlerdendir.
- 26-09-2009, 19:43:44Çin malı gene bi nebze kaliteli. Türkiyede üretiliyor onlar.yeehee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle mantıkla çalışıyorlar orjinalliklede alakası olmayan ürünler.