Arkadaşlar facebook aracılığıyla Abercrombie ürünleri satan bir siteye girdim.Ürünler çok ucuz.Hatta burda satış yapan arkadaşlardan bile ucuza satıyorlar bazı malları.Google'da site hakkındaki yorumları araştırırken sikayetvar.com'da rasladığım bir şikayeti sizinle paylaşıyorum.
Alıp almamanız size kalmış ama bana uyarsanız kesinlikle almayın derim.
-----------------------------------------------
12.03.09 Tarihinde Fashionmark.info adresli siteden Polo model tişört satın aldım. Az önce elime ulaşan tişört hakkında şunu söyleyebilirim. Kesinlikle orijinal olmadığı gibi başarılı bir emitasyon dahi değil!
Site, ürünlerin teşhirinde, orijinal sitelerden aldığı görselleri kullanıyor yani size yollanacak ürünler fotoğraflanmıyor. Gelen tişörtlerin ne gördüğünüzle ne de eğer benim gibi aynı modelden bir tanesine sahipseniz giydiğinizle alakası olduğunu anlıyorsunuz.
Ürünü iade etmek isterseniz bir iade formu yok! Sitede verilen telefonu arıyorsunuz. Karşınızda bilmem ne şubesine yollayın alalım diyen birisi çıkıyor. Orijinal olmadığında ısrar ederseniz "o zaman almasaydınız" denilebiliyor, çok ilginç ama bu tavırla karşılaşıyorsunuz.
Şimdi illa alışveriş yaparım derseniz tavsiyem orijinal ürün fotoğraflarını isteyin. Kendi görselleri ile yakasını ve dikiş kalitesini karşılaştırın.**