Her 10 günde bir düzenli olarak 300 € tutarında paketim uzakdogudan adresime sorunsuz gelıyor kım demiş gecmez diye daha bugune kadar ne gumruge takıldı nede ptt ye boş boş konusup piyasayı baltalamayın bence
bende size şu şekilde açıklayayım ozaman bir dış ticaret firmasına her hafta ortalama 40 parça ürün gönderiyorum.boş boş konuşma tarzı saçma laflar etmeyin neyin ne olup olmadığını sizden çok daha iyi biliyorum.
Evet gümrük memuru akrabanız olursa,yada yalvar yakar teyze abla olayına girerseniz vs. vs. tabiki geçer.Ben paketin fiyatından bahsetmiyorum dikkat ederseniz malzemenin trde bulunma orantısı ve satış amacı taşıyıp taşımama oranından bahsediyorum.
hala anlamıyorum 10 dakikada nasıl atlıyorsunuz sizin başınıza sorun gelmiyor diye.yönetmeliği bilmeden nasıl yazıyorsunuz bilmiyorum.
Ayrıca isminiz veritabanına girilir her üründe gümrük memuru kontrol sırasında aynı ürünlerden getirttiğinizi görüp ticari amaçla getirildiğini düşünebilir.
Ticari amaç taşımamak zorundadır vergisiz geçirmek istiyorsanız.
lütfen şu saatten sonra asıl siz "boş boş" konuşup insanları galeyağına getirmeyiniz.
İddaasına girelim mi ? 6$ lık üründen bir paket içinde 20 adet getirttim. Şu ana kadar 1200'ün üzerinde ürün getirttim yurtdışından...Çoğu 5'erli 10'arlı şekilde paketteydi...
evet geçirttiğiniz ürün masa vidası,küçük lambalar,silgi kalem vs. vs. tarzı birşey getirttiyseniz geçeçektir.Kastettiğimi anlamadan yazmanız gerçekten yalnış.