ikinizde boş konuşuyorsunuz, ya hiç bu işleri bilmıyorsunuz yada işkembeden sallıyorsunuz.

ben istanbulda oturuyorum ebayden aldığım tek parça halinde 6-7 defa sweatlerim gümrükte takıldı şahsi yaptığım alışverişler ve özen gösterdim.

haxan'ın getirdiği malları tahmin edıyorum imzasındada belli iphone aparatları, onlardan bende birkerekte 50 tane getiririm...

birde başlığa cevap yazmışınız, adam demişki 3,000$ ürün getirmek istiyorum vs... eleman demiş gümrük parasını ben veririm, birisi demiş UPS ile al vs..

gümrüktekiler kadar müptezel insanlar tanımıyorum,bilmıyorum size gelen bütün postalar x-rayden geçiyor+elle yoklanıyor dediğim gibi benim nelerim takıldı kaldı...
herneyse
gümrüktekiler(experler) mal değil adamlar açıyor paketi içinde ne varsa yazıyor pcye google'a sizin gözünüzün önünde.. aldığınız ürün 3000$ mı oyle değil, adamlar diyor bunun tr'dekii fiyatı 5000$..

git diyor gümrük müşarivi,defter açılması vs... senin aldığın o mal 3.000$'sa, senin aracıya verdiğin 300$ gümrüğede 700$... onu bırak UPS gümrüğüne takıldı ben o zaman acırım sana...

lütfen mantıklı yazın arkadaşlar...