• 04-05-2017, 10:38:00
    #1
    Merhaba,

    SSD disk almıştım oradan. 6 ay sonra filan disk çalışmamaya başladı. İçindeki verilerin çok önemli olduğunu, eğer tamiri mümkün değilse tarafıma iadesinin tekrar yapılmasını isteyerek hepsiburada.com a gönderdim.

    Sandisk e 1. elden verecektim fakat hepsiburada.com a göndermem gerektiğini söylediler.

    10 gün sonra tamir olamadığını ve hesabıma hediye çeki tanımlandığını söylediler. Ben hediye çeki de istemiyorum, iade de istemiyorum, diski geri istediğimi söyledim.

    Yazılı olarak da en az 5 farklı günde (3-5 gün aralıklarla) diskinb önemli olduğunu ve hediye çeki yada para iadesi istemediğimi, diski geri istediğimi söylemiştim.

    Genel müdürlükten aradılar. Çok üzgün olduklarını ve çok özür dilediklerini söyleyerek diskin imha edildiğini söylediler. Taraflarına iletmiş olduğum 5 ticket + bir çok kez telefonla durumun önemli olduğunu ve diski geri istediğimi de bildiklerini, fakat maalesef ki diskin geri dönüşü olamadıklarını, bu yüzden direkt olarak genel merkezden arandığımı söylediler.

    telefonda da ben ne iade, ne hediye çeki istemediğimi defalarca kez söylediğimi söyledim. bu hatalarından dolayı kuru bir özür, ve hediye çeki ile mi geçiştirileceğini sorduğumda, nasıl bir çözüm önerisi isterseniniz, gerçekten çok üzgünüz yardımcı olmak isteriz gibi şeyler söylediler.

    Acaba bu durumu en iyi şekilde nasıl alehime çevirebilirim ?

    Teşekkürler.
  • 04-05-2017, 10:48:02
    #2
    Çok geçmiş olsun. Diyecek bir şey bulamadım. Ancak satın almış olduğunuz, size ait bir şeyi imha etmeleri çok saçma

    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • 04-05-2017, 10:56:12
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Diskin markasını arayip böyle durumlarda ne yapıldığını sorabilirsin. Tamiri mümkün olmayınca sahibine de sormadan imha mi ediliyormuş? Prosedür bu mu diye sor bence, eğer oyleyse diski kurtarmak mümkün olmadığı için maddi açıdan zararını karşılamaya calismalisin.

    LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • 04-05-2017, 11:16:39
    #4
    Sandiske boyle durumlarda yasal prosedurleri sor. Sonra kanitlarini topla ve direkt savciliga hepsiburada icin dava acin. Birakin onlar ugrassin sonra. Maddi tazminattan cok manevi tazminata bakin.
  • 04-05-2017, 11:17:47
    #5
    Konu yanlış bölümde ama geçmiş olsun ben imha edeceklerini sanmıyorum hepsiburada'dan kaynaklı bir ihmal gibi gözüküyor.
  • 04-05-2017, 11:59:44
    #6
    Savcılığa başvur tüm yazışmalarla birlikte, ayrıca genel müdürlükten arandığın numarayı, tarihi ve saati ile birlikte not al dinlenmesini iste.
  • 04-05-2017, 12:11:37
    #7
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    hocam daha öncede buna benzer bir konuya yazmıstım. Aynı şeyleri sizede soylıyeyım
    İnternet üzerinden blog (blogspot vb) açın sorununuzu yazın. Şikayet sitelerinde durumunuzu belirtin. Actıgınız blogu sosyal ağlarda hepsiburada tag ve etiketleriyle paylaşın. Emın olun 1 hafta içinde size dönecekler geri ne yapılması gerekiyorsa yapacaklardır.