Merhaba,
SSD disk almıştım oradan. 6 ay sonra filan disk çalışmamaya başladı. İçindeki verilerin çok önemli olduğunu, eğer tamiri mümkün değilse tarafıma iadesinin tekrar yapılmasını isteyerek hepsiburada.com a gönderdim.
Sandisk e 1. elden verecektim fakat hepsiburada.com a göndermem gerektiğini söylediler.
10 gün sonra tamir olamadığını ve hesabıma hediye çeki tanımlandığını söylediler. Ben hediye çeki de istemiyorum, iade de istemiyorum, diski geri istediğimi söyledim.
Yazılı olarak da en az 5 farklı günde (3-5 gün aralıklarla) diskinb önemli olduğunu ve hediye çeki yada para iadesi istemediğimi, diski geri istediğimi söylemiştim.
Genel müdürlükten aradılar. Çok üzgün olduklarını ve çok özür dilediklerini söyleyerek diskin imha edildiğini söylediler. Taraflarına iletmiş olduğum 5 ticket + bir çok kez telefonla durumun önemli olduğunu ve diski geri istediğimi de bildiklerini, fakat maalesef ki diskin geri dönüşü olamadıklarını, bu yüzden direkt olarak genel merkezden arandığımı söylediler.
telefonda da ben ne iade, ne hediye çeki istemediğimi defalarca kez söylediğimi söyledim. bu hatalarından dolayı kuru bir özür, ve hediye çeki ile mi geçiştirileceğini sorduğumda, nasıl bir çözüm önerisi isterseniniz, gerçekten çok üzgünüz yardımcı olmak isteriz gibi şeyler söylediler.
Acaba bu durumu en iyi şekilde nasıl alehime çevirebilirim ?
Teşekkürler.