Arkadaşlar Merhaba.
www.filmfragmani.net isimli sitem Telif Hakkı Kapsamı Nedeni ile Banlanmış.
Sitede 750 den fazla fragman var.Kesinlikle 1 tanesi bile full film degil.Hepside fragman ve tanıtım.
Bakıyorum bi sürü film sitesinde adsense reklamı var.Anlamadıgım şey neden banladılar beni.Tekrar açtırma imkanım yokmu.Fragmanındamı telif hakkı oluyor ??*
Fragman Sitem Telif Hakkı Kapsamı Nedeni ile Banlanmış
14
●2.048
- 15-08-2010, 18:34:20
- 16-08-2010, 01:18:53ne yazik ki kalkmiyor o ban dostumKaHRaMaNKeNTLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ama niye banlarlar ya anlamiyorum sanirsam "film ismi izle" diye yazdığındandir.bende fragman yayinliyorum izle, indir gibi kelimeler kesinlikle kullanmiyorum.
- 16-08-2010, 01:37:15Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.hayır, niye emekler boşa gitsin ki?KaHRaMaNKeNTLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni bi domain alır, hataları düzeltir tekrar yayına verirsiniz. sonuçta geniş bir arşiv yapmışsınız. adsense hesabınız duruyor değil mi?
şu ban olayından çok tiksiniyorum. elimden gelen birçok şey var ama hiçbirini yapamıyorum ban korkusuyla. 5 yıldır kullandığım adsense hesabım var, onu kaybetmemek adına aklıma gelen parlak fikirlerden hep kaçıyorum. elim kolum bağlı.
ama elimden geleni yaptığım halde Allah korusun ban yeseydim, başka bir site açar, biriken arşivimi tekrardan yayına sokardım. ban sebebini araştırıp, temizleyerek, daha sağlam bir site kurarak yolunuza devam etmenizi tavsiye ederim.
Allah yardımcın olsun kardeşim
ama niye banlarlar ya anlamiyorum sanirsam "film ismi izle" diye yazdığındandir.bende fragman yayinliyorum izle, indir gibi kelimeler kesinlikle kullanmiyorum.