Arkadaşlar adsense az önce beni banladı ama belirttikleri sebepten hiç bişi anlamadım :s
Onlardan gelen mail...
.................................................. ..........................
Merhaba,
Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik. Hesabınızı yayıncı ağında tutmamız reklamverenlerimiz için gelecekte mali açıdan zararlı olacağından hesabınızı devre dışı bırakmaya karar verdik.
Bunun reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olduğunu düşündüğümüz için anlayışlı olmanızı rica ediyoruz. Bunun sizin için sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve bu yüzden anlayışınız ve işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.
Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorunuz varsa lütfen bu e-postayı yanıtlamayın. https://www.google.com/adsense/suppo...y?answer=57153 adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Saygılar,
Google AdSense Ekibi
.................................................. .........................
Gereksiz tıklamalar yapmadım hatta kendi reklamlarıma hiç tıklamam :S Sadece geçenlerde adWords e üye olmak istedim ama yarım yamalak kaldı o kadar...Sonrasında hiç illegal bişi yapmadım.Adsense ile tek ilişkim sadece günlük girip bakıyordum bugünkü kazancıma.
Bana izlemem gereken yolları söylermisiniz? Adsense ye mesaj atmak istiyorum.
Adsense den banlandım ama Ne alaka Anlamadım :S
35
●2.448
- 03-11-2009, 00:32:07http://www.yoklamadefteri.com/odevler-f145.html?
siten bu sanırım, ödev yasak adsense'de. - 03-11-2009, 00:34:50Üyeliği durdurulduadsense den para kazanmak icin yapilan siteler var,hani video player in 4 tarafina bitisik adsense kodlarini koyarlar,ziyaretcide yanlislikla reklamlara tiklar
tabi bu tiklamalarin reklam verene bir dönüsü olmaz..demek istedigim anlasildi sanirim buraki video bir örnek,bu tür siteler e banlanmaya basladi,yapan hala cok tabi.Sizin siteniz ne icerikde ,reklamlar nasil yerletirilmis bilemem.Ama durduk yere banlanan varmi bilemiyorum
- 03-11-2009, 00:37:13Reklamlara tıklayan ziyaretçiler hemen çıkıyorlarsa bu reklamların verimli olmadığını gösteriyor.Her ne kadar illegal bir şey yapmasınızda eğer ziyaretçileriniz de hemen tıklayıp çıkan oranı belli bir orandan fazla ise bu durumda google sitenize verilen reklamların verimli olmadığını düşünerek reklamvereni korumak adına hesabı kapatıyor.
Böyle bir durumla karşılaşma ihtmalini azaltmak için yapılması gereken reklamlarınızı içeriklere çok fazla gömmemektir.Böylece ziyaretçileriniz yanlışlıkla yada ilgilenmedikleri halde reklamlara tıklamazlar.
Tabii ki reklamları içerikle birleştirdikleri halde bu tür durumla karşılaşmayan sitelerde var.Bu da ziyaretçi profili ile ilgili bir şey.
Özetle reklamlar içerikle çok uyumlu ise her zaman için illegal bir şey yapmasınız da banlanma riski vardır. - 03-11-2009, 00:59:38Ödev konusu epeydir var o olacagını sanmıyorum ve öyle ödev değin onlar öğretmenlerin öğrencilerine verebilecekleri ödevler falan var :S
Ayrıca reklam kodlarını kaldırdım hemen sinir oldum cünkü :S
sitem www.yoklamadefteri.com arkadaslar...Fazla üyem yok yeni bir siteydim.
tabi bu tiklamalarin reklam verene bir dönüsü olmaz..demek istedigim anlasildi sanirim buraki video bir örnek,bu tür siteler e banlanmaya basladi,yapan hala cok tabi.Sizin siteniz ne icerikde ,reklamlar nasil yerletirilmis bilemem.Ama durduk yere banlanan varmi bilemiyorum