• 04-09-2026, 19:33:47
    #1
    8 Ağustos tarihinden beri bu sorunu yaşıyorum, önceden de aynısı oldu ancak 1 haftada kendi kendine çözüldü. Hesabım kapanmadan önce bu sorunu nasıl çözebilirim hocalarım yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum
  • 04-09-2026, 19:44:24
    #2
    Reklamları kaldırın 1 hafta. Uyarı kalkacak bir süre sonra tekrar ekleyin
  • 04-09-2026, 19:48:14
    #3
    sanalyus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Reklamları kaldırın 1 hafta. Uyarı kalkacak bir süre sonra tekrar ekleyin
    Etkili bir çözüm değil hocam arkadaşa büyük ihtimalle ABD Avrupa hit gelmiş ve gizlilik politikasıinda ABD ve Avrupa bilgileri yok
  • 04-09-2026, 21:13:38
    #4
    Rekalm ekleyip silmeyin. Reklamlarını ekleyin haline bırakın 1-45 gün sürüyor genelde. Reklam silin kısıt kalkar vs bilgiler yanlış. Reklamı silerseniz kısıt kalkmış gibi oluyor eklediğiniz an kısıt gelir o günün tarihiyle sıfırdan başlar süreci uzatır.
    Bunun çözümü yok. Gelir artışı ya da hit artışı olunca kısıt geliyor. Hit organik olsun olmasın adsense artı kbunu yapıyor.
  • Dün, 20:52:46
    #5
    Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Reklamları ekleyip kaldırmayı denedim, ekran görüntüsünde gözüktüğü gibi 25 ağustosta tekrar eklediğimde sıfırdan başladı uyarı. @HalitBey; özellikle sizlere de teşekkür ediyorum nokta atışı bir sorundan bahsettiniz, AB ve ABD bilgilerini ekliyorum. Çözülürse buraya yazacağım.