• 27-06-2021, 16:27:38
    #10
    Merhaba ,Abone veya 4000 saat satın almismiydiniz ya da adsensi satın mı almıştınız.Sizce neden böyle olmuş olabilir.
  • 06-07-2021, 14:03:36
    #11
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Dolby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba ,Abone veya 4000 saat satın almismiydiniz ya da adsensi satın mı almıştınız.Sizce neden böyle olmuş olabilir.
    Hayır hiç almadım. Kanalım özgün bir kanal, 0'dan şuan ki abone sayısı olan 2.500'e kadar kendisi geldi. (yaklaşık 2 sene de) Müzik Prodüksiyon kanalı.. (Rap Beat, Track, Eğitim Videoları vs.)
  • 07-07-2021, 17:26:13
    #12
    Bu sorunun bir çözümü yokmu? N e kadar saçma bir durum. Aynı mail banada geldi 6-7 yıllık kanal gitti. İçerse 70 euro vardı üstelik. Anlam veremiyorum şahsen. Böyle saçma bişey olabilir mi?

    Adsense gitti kanalı niye bloke koyuyon para kazanmasına. Geçersiz trafik felan yok zaten. Ziyaretçi dede anarmol bir durum yok. İzlenme atmak yerine düşüyor daha verilerde malum herkes tatil vs derdinde.

    Bütün emekler boşamı gitti şimdi.
  • 07-07-2021, 17:32:36
    #13
    Isfihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Selamlar,
    öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm.

    Yaklaşık 5 gün önce Google'ın ısrarla "Geçersiz Trafik" demesine rağmen halâ akıbetini anlamadığım sebeplerden ötürü Adsense hesabım Google tarafından kapatıldı. Çok değil, Adsense hesabımın içerisinde 400 TL falan mevcut. Açıkçası çok da parasında değilim.

    Google'a itiraz dilekçesi gönderdim kapandığına dair mail gelir gelmez. Bugün "Yayıncı hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğimi onayladık." şekilnde bir mail aldım. Sanırsam adsense hesabım tamamen kapatıldı..

    Şimdi benim siz kardeşlerime, büyüklerime sormak istediğim soru şu;
    Ben bu adsense hesabını YouTube kanalımdan nasıl kaldırabilirim?
    Kaldırabilme yöntemi var ise bu kanala yeni adsense hesabı ekleyebilir miyim?

    YouTube kanalımdaki içeriklerin tamamı özgün, öyle ki grafikleri ve videoları bile kendim tasarlıyorum. Kanalımdaki özgünlüğe o derece takıntılıyım diyebilirim.
    Web sitem ya da youtube kanalım için hiç yapay trafik kullanmadım.

    Bu sorunu aşabilmemi sağlayan yöntem var mıdır?

    Teşekkür ederim.

    Hocam çift adsense kullandınız mı?