merhaba arkadaşlar trafiğimin tamamı twitterdan geliyordu. bunların amacı ne anlamış değilim. malsef hesabım banlandı. aynı sorunla karşılaşmamak için ne önerirsiniz. sosyal medya ya da direkt gelen trafiği organik gösterebilir miyim?
not: yazım hataları için kusura bakmayın
gelen mesajı aşağıya bırakıyorum
teşekkürler
Merhaba,
Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle, kullanıcıların veya reklamverenlerin ekosistemi algılama biçimini olumsuz etkileyebilecek davranışlar içeren hesaplarla ilgili işlem yapmak zorunda kalabiliyoruz. Sizin durumunuzda, hesabınızda (Yayıncı Kodu: ) geçersiz etkinlik saptandığı için hesabınız devre dışı bırakılmıştır. Bu nedenle, AdSense'e bağlı olarak çalışan ürünler (ör. AdMob ve YouTube) üzerinden reklam yayınlama ve para kazanma işlevleri de devre dışı bırakılacaktır.
Tespit ettiğimiz geçersiz etkinlik hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyebileceğinizin farkındayız. Ancak bu bilgiler tescilli algılama sistemimizi atlatmak için kullanılabileceğinden, yayıncılarımıza belirli hesap etkinlikleri hakkında bilgi veremiyoruz.
Ad Exchange yayıncıları için:İhlali düzeltmek ve program politikalarımıza uymak için sitelerinizde, uygulamalarınızda ve kanallarınızda değişiklikler yaptıktan sonra itiraz sürecimizi takip ederek bize ulaşabilirsiniz. Lütfen itirazınızda sitenizin trafiğiyle ilgili kapsamlı bir analiz sağladığınızdan veya geçersiz etkinlik oluşturmuş olabilecek diğer nedenleri belirttiğinizden emin olun. Hesabınızın tanımlanması için itiraz formuna bu kodu girebilirsiniz. İtirazınızı göndermeden önce lütfen hesapların kapatılmasının en yaygın nedenlerini içeren listeyi inceleyin.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google Reklam Trafiği Kalitesi Ekibi
Google Reklam Trafiği Kalitesi nedeniyle ban yemek
5
●712
- 23-11-2019, 04:05:40Üyeliği durduruldu
- 23-11-2019, 09:36:10siz adsense olsanız organik olmayan trafiği sizde banlarsınız kişiselleştirilemiyor sosyalm edyadan gelen trafik yakın zamanda tamamende kaldıra bilirler sosyalmedya trafigini ve haklılarda ben olsam bende organik olmayan trafik istemem reklam verenleri kullanmak gibi oluyor çünkü emek sarfedip yapılması gerekir
- 23-11-2019, 12:15:38Üyeliği durdurulduSosyal medya hiti de emekle geliyor hocamvatanbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Edbi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleNe yapabiliriz bilmiyorummhls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 23-11-2019, 16:13:45Ben de admob üzerindem para kazanıyorsun sabah ban maili geldi https://www.r10.net/adsense-odemeler...apmaliyim.html
bu ayın geliri yandı mı şimdi? bugune kadar kazandığımız parayı gönderir mi bari?